Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Τσεπκεντζής: ''Ευχαριστώ από καρδιάς... νιώθω τεράστια τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη''



Φίλες και φίλοι,

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες της Έδεσσας και της Βεγορίτιδας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύθηκαν την τύχη του τόπου μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Δώσαμε έναν όμορφο, μεγάλο και σπουδαίο αγώνα, με προτάσεις, σχέδιο και όραμα για να κάνουμε την πόλη μας και τα χωριά μας σύγχρονα και ανθρώπινα.

Όσο τετριμμένο κι αν ενδεχομένως ακουστεί, νιώθω τεράστια τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη γιατί αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτή την εμπιστοσύνη επενδύονται προσδοκίες τις οποίες όλοι εμείς που σύντομα θα βρεθούμε στην διοίκηση του δήμου οφείλουμε να τις υπηρετήσουμε και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τις εκπληρώσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί συνοδοιπόροι, φίλοι από όλους τους χώρους ,σε αυτή την πορεία για το υπέροχο ταξίδι που έχουμε κάνει ως τώρα μαζί και το οποίο συνεχίζεται με διαφορετικούς όρους αλλά με την ίδια δέσμευση και το ίδιο πάθος.

Οφείλω ακόμα ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στήριξε και με ακολούθησε σε αυτήν τη δύσκολη διαδρομή.

Ο δήμος μας αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις αλλά είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να τις ξεπεράσουμε γιατί όλοι μαζί είμαστε μια "Κοινωνία σε Κίνηση", μπροστά για να φτιάξουμε μια πόλη χωρίς διακρίσεις, βιώσιμη, δίκαιη και ευημερούσα με ενημερωμένους, ενεργούς και ευχαριστημένους δημότες.

Γιάννης Τσεπκεντζής
Κοινωνία σε Κίνηση - αλλαγή εποχής
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. συγχαρητηρια!!! θερμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και σιγά σιγά θα αρχίσει η Έδεσσα να γίνεται χωριό με πανηγύρια και ντόπικα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωριο η Εδεσσα εγινε απο κατι μυαλα σαν τα δικα σου.

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρε φίλε τι είναι η Έδεσσα μεγαλούπολη?

      Διαγραφή
  3. Κάνα δύο χρόνια θα χάσουμε μέχρι να μάθουν τα παιδιά τι κάνουν στο δήμο ή και παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι γεγονος πως οι κοινωνια σε κινηση δεν εχει αποφοιτους της εθνικης σχολης δημοσιας διοικησης στις δυο πρωτες θεσεις των υποψηφιων της οπως η απερχομενη παραταξη.
      Ουτε εχει την τυχη να εχει ως επικεφαλης εναν συνταξιουχο δασκαλο που εξ αντικειμενου γνωριζει απο δημοσια διοικηση.
      Τελος δε θα εχει και τη δυνατοτητα να φερνει πολιτικους γιγαντες οπως ο κυριος Πατουλης ωστε να μιλησει στους ιθαγενεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.