Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Π.Ε. Πέλλας θωρακίζεται έναντι ενδεχόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων



Με αντλίες και γεννήτριες η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει την Π.Ε. Πέλλας, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης, έναντι ενδεχομένων ακραίων καιρικών φαινομένων.

Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, παρέδωσε τον χρήσιμο εξοπλισμό στους εκπροσώπους των τεσσάρων Δήμων της Πέλλας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των εθελοντικών ομάδων, που είναι ενταγμένες στο Μητρώο Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα παραχωρήθηκαν από μία αντλία και μία γεννήτρια σε κάθε έναν από τους τέσσερις Δήμους, τρείς αντλίες και τρεις γεννήτριες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ από μία γεννήτρια παρέλαβαν η Ραδιολέσχη Εδέσσης και η Ορειβατική Λέσχη Αριδαίας και μία αντλία η Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ. Σκύδρας.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν σε ομάδες εθελοντών, ενώ όπως τόνισε σύντομα θα κατατεθεί νέο πλαίσιο λειτουργίας των αναγνωρισμένων εθελοντικών ομάδων.

«Οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα, με τεράστιες συνέπειες σε όλα τα πεδία των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, επιβάλλουν σε όλους μας υψηλότερο βαθμό επαγρύπνησης, για το απευκταίο ενδεχόμενο να επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα και στην περιοχή μας. Η συνεργασία μας με τους Δήμους, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις Ομάδες Εθελοντών υπήρξε πάντοτε άψογη, τόσο στο σχεδιασμό μέτρων πρόληψης όσο και στο πεδίο δράσης. Συνεχώς βελτιώνουμε το επίπεδο ετοιμότητάς μας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, προμηθεύοντας αναγκαίο εξοπλισμό στους Δήμους της Π.Ε. Πέλλας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις Ομάδες Εθελοντών».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Οι αντλίες είναι για να βγάζουν τα νερά όταν πλημμυριστούμε δεν είναι για αντιπλημμυρική θωράκιση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αντλίες είναι για να βγάζουν τα νερά όταν πλημμυριστούμε δεν είναι για αντιπλημμυρική θωράκιση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι κακοπροαίρετος;
      Θα μου πεις ότι κάτι τέτοιες δηλώσεις έκανε και ο Αγοραστός και έγινε της......Κάρλας.
      Ακόμα ψάχνουν τα στρατιωτικά ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο.
      Όσο αφορά τα αντιπλημμυρικά , πέρνα από την Ηφαιστίωνος στην Έδεσσα να τα δεις.
      Τα τσουβάλια με την άμμο και οι μουσαμάδες είναι stand bye

      Διαγραφή
    2. Τα ψάχνουν γτ τα πηγαν Αλεξανδρούπολη πριν πιάσει η κακοκαιρία.Αρα ήξεραν οι αμερικάνοι.

      Διαγραφή
  3. Καθαρίστε τους χείμαρρους και τα κανάλια η Παραλίμνη θα είναι η πρώτη κ. Αντιπεριφερειάρχη το ξέρεις και δεν κάνεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.