Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρηγόρης Στάμκος: Οι δημότες μίλησαν, ο Δήμος θα αντέξει


Με αγάπη γι’ αυτό τον τόπο και προτεραιότητα πάντα την ανάπτυξή του σε στέρεες βάσεις, επιμείναμε και ως Δημοτική αρχή και ως παράταξη σε όσα θεωρούμε ωφέλιμα για τις πόλεις και τα χωριά μας. Οι αντίπαλες παρατάξεις χρησιμοποίησαν το μηδενισμό και την υπερβολή ως τα μόνα εργαλεία για την εκλογική τους επιτυχία. Λειτούργησαν αποτελεσματικά στις εκλογές, τέτοια εργαλεία όμως δεν θα βοηθήσουν την πρόοδο του τόπου τα επόμενα πέντε χρόνια. Ας το προσέξουν! Θα παραλάβουν ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, με προγραμματισμένα έργα και εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις. Θα έχουν και εμάς με την συμβουλή και την κριτική μας να τους βοηθήσουμε και να υπερασπιστούμε τη σταθερή πορεία του Δήμου Πέλλας προς ένα καλύτερο αύριο. 
Ας επικρατήσουν εκείνες οι δυνάμεις που υπόσχονται όσα και εμείς υπηρετήσαμε τις τρεις προηγούμενες θητείες: δίκαιη κατανομή των πόρων σε όλη την περιοχή, υγιή και διαφανή οικονομικά, έμφαση στις υποδομές και καλές υπηρεσίες προς τους δημότες.

Γραφείο τύπου συνδυασμού
''Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε''
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Συγχαρητήρια δεν θα δώσετε στους νικητές του πρώτου γύρου κ.Σταμκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε πως δεν το σκέφτηκε. Να δώσει συγχαρητήρια για τον έντιμο αγωνα. Να συγχαρεί τη συμμορια!

      Διαγραφή
    2. Ένα ευχαριστώ σ' αυτούς που τον ψήφισαν τουλάχιστον; Κι αυτοί συμμορία είναι;

      Διαγραφή
    3. Θα έπρεπε να ντρέπεστε Δήμαρχε,και όλοι η συμμορία σας με τους τραμπούκους και τους νταιδες..Όλα εδώ πληρώνονται.Μαζεψτε τα και αλλού fank park...

      Διαγραφή
  2. Δίκαιη κατανομή των πόρων? Δεν ήξερα ότι έχεις τόσο χιούμορ δήμαρχε?.Νόμιζα είχαν χιούμορ αυτοί που σε ψήφιζαν αλλά κι εσύ δεν πας πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια τώρα ποιός τα σκέφτηκε όλα αυτά. 13 χρόνια ο κ. Σταμκος άφαντος και όλοι όσοι τον περιτριγυρίζουν. Σταματήστε την κλάψα σας, δεν σας φταίνε οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια τώρα ποιός τα σκέφτηκε όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ήρθε η σειρά του φουντουκίδη να βγει δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα είναι πολύ δύσκολη η Κυριακή αυτή η Κυριακή και για τους δύο δημάρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρεις τετραετίες.....too much....ας δούμε και κάτι διαφορετικό....αξέχαστη θα μας μείνει και η γέφυρα στα γηπεδακια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ραγιάδες το ίδιο σκοτάδι θα είναι και και νέοι δημαρχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να είναι σεβαστό χωρίς περιστροφές. Ο κριτής όλων είναι η εκφρασμένη βούληση του λαού. 40.000 ψηφοφόροι δεν μπορεί να θεωρούνται παραπλανημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.