Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές στον «ΠΥΡΡΟ»


Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου γίνονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Κάλεσμα προς όλα τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης Γιαννιτσών & Περιχώρων «Ο ΠΥΡΡΟΣ» απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για να παραβρεθούν, να συμμετέχουν ενεργά και να αναδείξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη διετία.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Τσίκος αναφέρει σχετικά: «Ο Σύλλογος κάθε δύο χρόνια εκλέγει το Διοικητικό Συμβούλιο έτσι, ώστε, να μπορεί να υπάρχει, να λειτουργεί, να πρωταγωνιστεί. Θα ήθελα να προσκαλέσω όλες και όλους που αγαπάνε τον Σύλλογο να συμμετέχουν στις εκλογές. Υπάρχει η ανάγκη να δραστηριοποιηθούν και νέα πρόσωπα για να προσφέρουν στον Σύλλογο με τις ιδέες και τις γνώσεις τους. Είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση ανθρώπων για να ζυμωθούν με τα διοικητικά δρώμενα και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τις δράσεις μας και να εγκαινιάσουμε νέες. Θα ήταν χαρά μας η ενεργός συμμετοχή όσο περισσότερων ανθρώπων που πραγματικά θέλουν να γίνουν κομμάτι της σαρανταδυάχρονης ιστορίας του «ΠΥΡΡΟΥ». Σας περιμένουμε»!

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ώρες 11.00 – 13.00, στα γραφεία του Συλλόγου μας (άνωθεν του κτηρίου ΚΑΠΗ στην Κρύα Βρύση).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.