Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δέσποινα Βασιλειάδου: Είμαι καθημερινά δίπλα στους κατοίκους της Πέλλας για να ακούσω τις προτάσεις τους



Συνεχίζει τις επισκέψεις σε Κοινότητες της Πέλλας η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας κα Βασιλειάδου, ενώ παράλληλα συμμετέχει και σε διάφορες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα παρακολούθησε την Γιορτή χρωμάτων που πραγματοποιήθηκε στον Πλατανότοπο, ενώ επισκέφτηκε την Πέλλα, την Πετριά και τα Εσώβαλτα.

Η κα Βασιλειάδου δήλωσε: Είμαι καθημερινά δίπλα στους κατοίκους της Πέλλας όχι για να τους μιλήσω και να τους εντυπωσιάσω με το πρόγραμμά μας. Είμαι εδώ για να τους ακούσω. Να ακούσω τις θέσεις τους, τις προτάσεις τους, τις προσδοκίες τους. Είμαι εδώ για να δεχθώ τις ερωτήσεις τους και να προβληματιστούμε ΜΑΖΙ συνδιαμορφώνοντας γραμμή πλεύσης».

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος βρέθηκε και εγκαίνια του καταστήματος εκκλησιαστικών ειδών στα Γιαννιτσά της Καλλιόπης Μπρατάκη, «Αγιορείτικο Εργόχειρο». Τις επόμενες ημέρες η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment