Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Ιστορική νίκη» του ΠΑΟΚ Αλμωπίας κόντρα στον συμπολίτη ΦΟ Αριδαίας!


Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ το Σάββατο 21/10, το ντέρμπι μεταξύ ΦΟ Αριδαίας και ΠΑΟΚ Αλμωπίας τράβηξε τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Για πρώτη φορά δυο ομάδες από την Αριδαία αγωνίζονται μακριά από τη φυσική τους έδρα (λόγω ακαταλληλότητας του ΔΑΚ Αριδαίας), με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διεξαχθεί στο ΔΑΚ Σκύδρας.

Ο τυπικά γηπεδούχος ΦΟ Αριδαίας ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, έφτανε πιο εύκολα στο καλάθι, είχε πιο καθαρό μυαλό και πήρε προβάδισμα 21-13 στο δεκάλεπτο και 34-28 στο ημίχρονο. Τα πάντα άλλαξαν στην επανάληψη, όπου οι παίκτες του Γιώργου Χασάπη ανέβασαν την απόδοση τους και έφεραν το παιχνίδι στην απόλυτη ισορροπία στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (45-45). 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, με τους παίκτες του Λούση να μένουν από δυνάμεις και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή, όπως εξελίχθηκε, νίκη του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, με το ευρύ 55-71. 

Αυτή είναι και η πρώτη ιστορική νίκη της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλμωπίας κόντρα στον συμπολίτη ΦΟΑ, σε ένα παιχνίδι που «αγκάλιασε» το μπασκετικό κοινό της Σκύδρας που έδωσε το παρών.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 55-71
Διαιτητές: Νικολαϊδης - Μπόϊτσης
Δεκάλεπτα: 21-13, 34-28, 45-45, 55-71
ΦΟ Αριδαίας (Λούσης): Παναγιωτίδης 2, Κανονίδης 3(1), Τοπαλίδης 15(2), Αντωνιάδης 3, Δημακάς 11(1), Δαφνής, Σαρακινλής, Νάτσκος, Μακρόπουλος 14(2), Περχανίδης, Μάρκου, Μουχτάρης 7(2).
ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Χασάπης): Πετρούδης Γ. 1, Βασίλογλου 5(1), Τζίλας, Μπεγλόπουλος 15(1), Λαμπρίδης 6(1), Νταούτι 6, Καρπάς, Πετρούδης Δ. 15, Γάτσος, Παπαβραάμ 2, Αβραάμ, Στρέπκος 21(4).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τελικά δεν έχει τέλος ο πάτος, κάθε χρονο μπορείτε και πιο κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ήταν κεκλεισμένων των θυρών πώς το "«αγκάλιασε» το μπασκετικό κοινό της Σκύδρας που έδωσε το παρών";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρεπει να δωσει εξηγησεις η γηπεδουχος ομαδα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.