Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Παπαδοπούλου στην ετήσια εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας !



Στα πλαίσια των επισκέψεων μας στις εκδηλώσεις και τις δράσεις στην ευρύτερη περιοχή μας παρευρέθηκα χθές ως υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας με τον Συνδυασμό «Αλλαγή Σκυτάλης»  με υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους στην ετήσια εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας  !
Για μένα η Ευξεινος Λέσχη Σκύδρας δεν είναι ένας ακόμα σύλλογος στο καρνέ των υποχρεώσεων μου, είναι ο σύλλογος που μου έμαθε να αγαπάω την ποντιακή παράδοση , που μου έμαθε να σέβομαι τα ήθη κ έθιμα κάθε γενιάς , που μου έμαθε την ποντιακή ιστορία , που μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσω τεράστιες εκδηλώσεις με θέμα την Γενοκτονία των Ποντίων , να απαγγείλω  ποιήματα του Πόντου , να συμμετέχω σε τμήματα παραστάσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό ! Από το 1996 χορεύτρια της Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας με τον αείμνηστο αγαπημένο σε όλους δάσκαλο ,όπως τον αποκαλούσαμε όλοι ,Κωνσταντίνο Βασιλειάδη!! 
Κάθε εκδήλωση αυτού του συλλόγου μου ξυπνά αναμνήσεις , συναισθήματα ,μυρωδιές ! 
Τότε που κάναμε τους σορβάδες , τα πισία και το χαβιτς ! Όμορφες εποχές από την Χαρωνιτου, την Παύλου Μελά, την Καραϊσκάκη και πάλι την Παύλου Μελά!!
Χθες λοιπόν σε κλίμα χαράς συνομιλήσαμε με φίλες και φίλους από τα παλιά, χορέψαμε , διασκεδάσαμε  με τους εξαίρετους καλλιτέχνες του ποντιακού πενταγράμμου !
Συγχαρητήρια στον αγαπητό συνάδελφο και Πρόεδρο ΔΣ καθώς και στα μέλη, τις χορεύτριες , τους χορευτές και τους εθελοντές για την εκδήλωση!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου ! 
ΥΓ είχαμε την χαρά να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια της αγαπητής μας Ζαχαρένιας Καραθανάση!! Πολύχρονη Zacharenia Karathanasi μας ! Με την νίκη!
Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για μια ισχυρότερη Σκύδρα! 
Ψηφίζουμε για τη Σκύδρα που μας αξίζει!
Ψηφίζουμε «Αλλαγή Σκυτάλης» για το Δήμο Σκύδρας !!
Ψηφίζουμε για ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ την ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment