Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρηγόρης Στάμκος από Νέο Μυλότοπο: ''Οι μάσκες έπεσαν, κ. Καστερίδη!''



Δριμεία επίθεση εναντίον του Στάθη Καστερίδη εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε», Γρηγόρης Στάμκος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κατάμεστη πλατεία στον Νέο Μυλότοπο. «Βρισκόμαστε απέναντι στη μηδενιστική και άθλια προπαγάνδα του κ. Καστερίδη. Με προσωπικές προσβολές και τη συστηματική άρνησή του να στηρίξει τα πιο αναμφισβήτητα οφέλη για τον τόπο, με συνεχή ψέματα για τα οικονομικά του Δήμου. Θέλει να ξεγελάσει τους πολίτες για να κυβερνήσει το Δήμο!», κατήγγειλε ο κ. Στάμκος.

«Δίνουμε μάχη», υπογράμμισε ο κ. Στάμκος, «μία μάχη ανάμεσα στη σοβαρότητα και στην αερολογία, ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, ανάμεσα στην πολιτική αξιών και στον λαϊκισμό» και αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Καστερίδης δε δέχτηκε την πρόσκληση για δημόσια συζήτηση, γιατί εξαφανίστηκε από το debate και γιατί δε στήριξε έργα και δράσεις του Δήμου με την ξεκάθαρη δήλωσή του ότι το κάνει για εκλογικούς λόγους. «Αλήθεια, αυτός ο άνθρωπος θέλει να γίνει Δήμαρχος; Αυτή η προπαγάνδα, αυτός ο οχετός της συκοφαντίας και του ψεύδους τελειώνει εδώ! Οι μάσκες έπεσαν!», κατέληξε ο κ. Στάμκος.

«Εδώ κρίνεται το μέλλον αυτού του τόπου! Ο Δήμος Πέλλας είναι σε σταθερή πορεία και πρέπει να τον κρατήσουμε. Να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, να συνεχίσουμε μπροστά με σιγουριά», κατέληξε ο κ. Στάμκος και καταχειροκροτήθηκε από το ενθουσιώδες κοινό.

Η ομιλία στον Νέο Μυλότοπο είναι η πρώτη από μία σειρά ομιλιών που κλείνει την προεκλογική περίοδο του συνδυασμού «Πέλλα Μαζι Συνεχίζουμε». Ακολουθούν οι ομιλίες του επικεφαλής Γρηγόρη Στάμκου σε Πέλλα (Τρίτη, Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου), Γαλατάδες (Τετάρτη, Δημαρχείο), Κρύα Βρύση (Πέμπτη, Πεζόδρομος) και Γιαννιτσά (Παρασκευή, Πλατεία ΕΠΟΝ).
stanm
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment