Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Πλατφόρμα ''λύθηκε'' από τρακτέρ και τραυμάτισε εργαζόμενο του Δήμου που σκούπιζε τον δρόμο- Απαραίτητος όσο ποτέ ο περιφερειακός δρόμος!



Ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 9.00 το πρωί, στην Πέλλα, μπροστά από το κτίριο του πρώην δημαρχείου, στην κεντρική πλατεία. 

Πιο συγκεκριμένα, έσπασε η κοτσαδούρα άδειας συρόμενης πλατφόρμας από τρακτέρ, "λύθηκε" από την έλξη του -εν κινήσει- αγροτικού ελκυστήρα και χτύπησε έναν πεζό κάτοικο του χωριού, εργαζόμενο στον Δήμο Πέλλας, την ώρα που σκούπιζε τον δρόμο. 

Ο 63χρονος εργαζόμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ στο σημείο έσπευσαν άντρες του Τμήματος Τροχαίας Πέλλας για να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.

Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι, ειδικά αυτή την περίοδο, η κίνηση των αγροτικών οχημάτων λόγω της συγκομιδής βάμβακος είναι ιδιαίτερα αυξημένη και χρειάζεται προσοχή από όλους. Ειδικά στην Πέλλα το πρόβλημα είναι πιο έντονο γιατί δεν έχει γίνει ο περιφερειακός δρόμος του χωριού, που αποτελεί αίτημα ετών για τους κατοίκους και τους οδηγούς που αναγκάζονται να διέρχονται από τον κεντρικούς δρόμους του.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τώρα με τον νέο Δήμαρχο και τον παλιό περιφερειάρχη όλα θα γίνουν. Περαστικά στον εργαζόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από 15 μέρες συνέβη ακριβός το ίδιο λίγο πιο πίσω με αποτέλεσμα να φύγει η καρότσα μέσα σε πρατήριο υγρόν καυσίμων από θαύμα δεν έγινε το κακό..πέρυσι το ίδιο έργο πάλι έφυγε καρότσα μέσα σε αυλή σπιτιού γκρεμίζοντας την περίφραξη μπήκε κυριολεκτικά μέσα στην αυλή.. από θαύμα ζούμε στην Πέλλα τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο παίζουν δεκάδες μικρά παιδιά το απόγευμα, από θαύμα δεν έγινε τίποτα χειρότερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.