Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα θερμά συγχαρητήρια του Γρηγόρη Στάμκου στον Στάθη Φουντουκίδη και μια ανάρτηση με... μήνυμα


 


Στάμκος αγκαλιασμένοι μετά το εκλογικό αποτέλεσμα 

Δείτε την φωτογραφία με την ανάρτηση του απερχόμενου Δημάρχου Πέλλας Γρήγορη Στάμκου που προμηνύει την συνεργασία τους στο νέο δημοτικό συμβούλιο:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Συμπερασμα οτι συνεταιριστηκατε για να κερδισετε τον Καστερ εχοντας γεφυρες τον Λαλακη Βασιλειαδη και το δίδυμο Παπανικολαου / Τεκτεριδη. Μπραβο ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει.....

      Διαγραφή
    2. βρε ντουγανι ο λαλακης που λες στηριζε τον καστερ ανοιχτα κιολας... εβαλε κεχαγια και ουραιλιδη ... αλλα εισαι τοσο κοιμησμενοσ που δεν βλεπεις τι γινεται γυρω σου

      Διαγραφή
  2. ο κοσμος τον εδιωξε τον σταμκο. δεν το θελει ξανα, υποτιθετε ψηφισαμε για ανανεωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποτίθεται...
      Ο ντόπιος ρε δεν φεύγει!
      Όπως και η βλαχα!
      Που αλλού θα πάνε?
      Ανεπαγγελτοι είναι!

      Διαγραφή
    2. Ο ντόπιος και η βλάχα
      Πολύ νόημα το σχόλιο σου
      Σουργελο

      Διαγραφή
    3. Εσυ πρέπει να έχεις σπουδαίο επάγγελμα για να κράζεις αυτούς που έχουν πλούσιο βιογραφικό στο ιστορικό τους! Για μελέτησε λίγο βιογραφικά και μετά σχολίασε..

      Διαγραφή
    4. Και συνεχιζουνε μαζι για τα δικα τους παιδια..θα τρωνε παλι οι ιδιοι 10 και τα προβατα θα αλαζουν συνδυασμο για λιγα ψιχουλα..ποσο αξιζει η αξιοπρεπεπεια σας κ η ελευθερια σας ρεεε?μια καρεκλιτσα κ κανα χιλιαρικο το μηνα..

      Διαγραφή
  3. Έτσι είναι η ζωή.Το μεγάλο ψάρι τρωει
    το μικρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ τους είδα και σκιάχτηκα....Κι αφού είδα ότι θα συνεχίσουν ο,τι ξεκίνησαν τρομοκρατήθηκα.
    Αξιοι της μοίρας μας είμαστε λοιπόν.Θα συνεχίσουμε να ντρεπόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα για την κατάντια του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι χαμένοι αγώνες κάποιων αποτελούν το θεμέλιο για τις σημαντικότερες νίκες. Υπάρχουν στιγμές όπου οι ηττημένοι κερδίζουν το σεβασμό της ιστορίας αναδεικνύοντας το καλό πάρα την ήττα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημαντικότερες νίκες= οικονομικό συμφέρον;
      Μήπως μελέτες που δεν θα τις βγάζει η Τεχνική υπηρεσία αλλά εξωτερικός συνεργάτης, συμφερόντων τίνος;

      Διαγραφή
    2. ΕΡΕ γλέντι που θα γίνει

      Διαγραφή
  6. Τρομάξαμε να γλυτωσουμε απ αυτούς και από την πρώτη μέρα λέτε συνεχίζουμε μαζί λυπάμαι πολύ για σας και την κοροιδια που φαγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι περιμένατε να βγάλετε αυτόν που έχασε για να πάτε μπροστά τον τόπο.. βαθιά νυχτωμένοι είστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν να μην πέρασε μια μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεχιζουνε μαζι το φαγοποτι..κανοντας καλα τα δικα τους παιδια..που θα ειναι ακριβως οι ιδιοι..τι κοροιδα πιαστηκαμε παλι ε?σαν το δημοψηφισμα του τσιπρα ειναι..αλλο ψηφισαμε κ αλλομας βγαλαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η φωτο σταμκου φουντουκιδη δεν ειναι σαν το δρακουμελ με τη ψιψινελ?που κοροιδεψαν τα στρουμφακια κ τα στρι μωξανε!μαντεψτε ποια ειναι τα χαζα στρουμφακια που την πατησανε ξανα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιστρέφει από την πίσω πόρτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έσπειρα μελιτζάνες, βγήκαν πιπεριές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαν δεν ντρεπομαστε λέω εγώ.. Άκου συνεχίζουμε μαζί!!! Υποτίθεται βγάλαμε νέο δήμαρχο για να αλλάξει ο τόπος αυτός. Κατάντια μεγάλη. Κοροϊδία μεγάλη. Απάτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το οτι ο σταμκος βοηθησε τον φουντουκιδη δεν μου λεει τπτ ... φαντασου ποσο μισει τον καστεριδη .... ο κοσμος δεν τον θελει για δημαρχο .... παρτε το χαμπαρι ... 71 χρονων ειναι ... τι ιδεες μπορει να εχει για να διοικησει ... οταν τελειωνε η θητεια θα ηταν 76 χρονων τι ιδεες μπορει να εχει αυτος ο ανθρωπος ... ποσο μπορει να στηριξει τα μαγαζια της πολης οταν ο ιδιος δεν παει σε κανενα μαγαζι ? ποτε δεν τον εχω δει ουτε για καφε ουτε για φαγητο ουτε με μια σακουλα πραγματα στο χερι απο μαγαζια της πολης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σωστά γιατί αυτό μετράει για να βγάλεις κάποιον δήμαρχο.. το πόσες σακούλες κρατάει στα χέρια.. γελαει ο κοσμος.. ενώ ο Καστερ απ’οτι είδαμε δεν λυσσαξε να τον διώξει για να πάρει τη θέση του… αλλά τελικά είδαμε τι πηρε για αλλη μια φορά... και καλά έκανε και τον βοήθησε.. τον καστερ άλλοι τον βοηθούσαν μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και πάλι δεν τα κατάφερε…

      Διαγραφή
    2. 71 θα ήταν αν είχε γεννηθεί το 52 και όχι το 62.. εκτός αν εσυ είσαι τόοοοοσο μπροστά…

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.