Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνδρομή της Ελλάδας με δύο Canadair για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών στην Αλβανία



Στην άμεση ανταπόκριση της Ελλάδας στο αίτημα των αλβανικών Αρχών, μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, για παροχή συνδρομής, λόγω των εν εξελίξει πυρκαγιών στη προστατευόμενη περιοχή Pishe-Poro της περιφερειακής ενότητας Fier της Αλβανίας, αναφέρεται δελτίο τύπου του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Όπως σημειώνεται σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή της ενεργοποίησης του αιτήματος, με εντολή του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, η Ελλάδα έθεσε στη διάθεση του Μηχανισμού δύο (2) αεροσκάφη Canadair CL 415. Η  αποστολή ξεκίνησε χθες, 1 Οκτωβρίου, και έχει ήδη ξεκινήσει να επιχειρεί από σήμερα το πρωί».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΣΤΑΧΤΉ Ο ΕΒΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.
    ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θέλω να πιστεύω ότι έχεις βγάλει ένα δημοτικό πριν πας στα ζώα;

      Διαγραφή
    2. Όλοι έτρεφαν κάποτε μόνο ζώα.Ακομα και οι πρόγονοί σου.

      Διαγραφή
    3. 7:49 π.μ.οι 11 χώρες που έστειλαν για εμάς στις φωτιές του εβρου μ@@κες ηταν; ΒΛΗΜΑ, δεν φταις εσύ οι γονείς σου που σου δίνουν το κινητό να παίζεις.

      Διαγραφή
    4. Αυτά να τα πεις στα μορφωμένα δίποδα της Θεσσαλίας που έδωσαν στον μίστερ Μπιν 40%+ και τώρα τραβάν τα μαλλιά τους γιατί από μυαλά.........

      Διαγραφή
  2. τα φασίστρια συνεχίζουν να στηρίζουν την μηζοτακης Α,Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.