Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαράδεκτο! Ένα εμβολιαστικό κέντρο κατά της covid-19 (στην Έδεσσα) για ολόκληρο το Νομό Πέλλας!!!



Ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες επίσημα το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της νόσου Covid-19 με το νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο, ενώ άνοιξε και η πλατφόρμα των ραντεβού για συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες και άτομα υψηλού κινδύνου.
Όπως ενημερώνουν, οι πολίτες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους με τους ίδιους τρόπους που ίσχυαν έως τώρα: μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr και μέσω των φαρμακείων. Επιπλέον, οι πολίτες που έχουν ήδη προγραμματισμένο ραντεβού με το παλιό εμβόλιο θα λάβουν ένα ενημερωτικό SMS για επαναπρογραμματισμό με το νέο εμβόλιο.
Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά: Η ευρύτερη περιοχή των δήμων Πέλλας, Σκύδρας και  Αλμωπίας, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του Νομού Πέλλας καλύπτεται ΜΟΝΟ από... την Έδεσσα και τη Βέροια, όπου λειτουργούν εμβολιαστικά κέντρα!!! 

Ανάστατοι οι πολίτες
Οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών είναι ανάστατοι, καθώς για να εμβολιαστούν θα πρέπει να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα και φυσικά αυτό γίνεται ακόμη χειρότερο αν φανταστεί κανείς ότι πρόκειται για ομάδα ευπαθών ατόμων που θέλουν (και μπορούν) να εμβολιαστούν με το επικαιροποιημένο εμβόλιο κατά της covid-19.
"Έίναι δυνατόν να απαξιώνουν με αυτό τον τρόπο μια ολόκληρη περιοχή χιλιάδων κατοίκων αλλά παράλληλα να απαξιώνουν και τον εμβολιασμό για τον οποίο είχαν κάνει μεγάλη καμπάνια;", αναρωτιέται πολίτης από τα Γιαννιτσά που μας τηλεφώνησε για να καταγγείλει το γεγονός.
Εμείς επικοινωνήσαμε με το Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ) Γιαννιτσών και μας επιβεβαίωσαν ότι δεν είναι εμβολιαστικό κέντρο, ενώ υπάρχει η απαραίτητη υποδομή για αυτό, όπως λειτούργησε άψογα στο παρελθόν. Φυσικά και μέσα από την εφαρμογή για τον εμβολιασμό προκύπτει ότι οι περιοχές των Γιαννιτσών, της Αλμωπίας και της Σκύδρας (μέσω ταχυδρομικού κώδικα) καλύπτονται από την Έδεσσα και την Βέροια! 
Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών συστήνει για την χρονική περίοδο 2023/24, τον εμβολιασμό έναντι της COVID-19 με το επικαιροποιημένο εμβόλιο, των ατόμων εκείνων που βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο για σοβαρή νόσο λόγω ηλικίας, υποκείμενου νοσήματος ή κατάστασης. Και σωστά γίνεται αυτό. Όμως πρέπει να καλύπτονται με γεωγραφικά ισορροπημένο τρόπο όλες οι περιοχές της χώρας, όπως ακριβώς στα πρώτα "κύματα" της covid-19. Έστω για κάποιες ημέρες την εβδομάδα...
Σοβαρό θέμα που πρέπει να το δουν άμεσα οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας αλλά και οι τοπικοί πολιτικοί μας...
Δ. Μπ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Αφού είναι ένα στον νομό να γίνει στη Σκύδρα που είναι στη μέση και βολεύει όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς όπως το έγραψες. Όλο το ανώτερο προσωπικό πραγματοποιει προεκλογικό αγώνα.

      Διαγραφή
  2. Να τα δει ο νέος δήμαρχος και η παρέα του αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω. Οπωσδήποτε να λειτουργεί στην Έδεσσα στα Γιαννιτσά, στην Αριδαία. Μα τι κάνει ο περιφερειάρχης. Πήραν όλοι τις θέσεις και εξαφανίσθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παρέα του εκεί είναι βολεμενοι.τεμπελαραδεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως γνωρίζεται τα μπουρλοεμβόλια απαιτούν ειδικές συνθήκες μεταφοράς και συντήρησης, -273 βαθμούς Κελσίου, το απόλυτο μηδέν, εκεί που τα πάντα είναι αδρανή., κάτι που υπάρχει προφανώς μόνο στην Έδεσσα.
    Αρχίζουμε να αναρωτιώμαστε μήπως και τα εγκεφαλικά κύτταρα κάποιων παύουν να λειτουργούν σε εκείνες τις θερμοκρασίες ή μιλάμε για παρενέργειες του εμβολίου, εκτός αν έχουν εμφανιστεί σημάδια εθισμού προς τα επιτυχημένα αυτά εμβόλια που γνωρίσαμε επί Κούλη.
    Ρε πάτε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε ψεκα τράβα στην ουρά για παλιές ταυτότητες χωρίς κάμερα, gps, τσιπάκια, κτλπ μας πουλάς και θεωρία γελάει ολος ο κόσμος με τις χαζομάρες σας

      Διαγραφή
    2. Κάποιος κόσμος που πολεμά με τις παρενέργειες, δε γελά. Αλάργα

      Διαγραφή
    3. 8:49 μ.μ. οι χιλιάδες οι δικοί σας που τα βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα αυτά έλεγαν

      Διαγραφή
  6. Όλες οι δημόσιες δομές χτίστηκαν για να εξυπηρετούν τους πολίτες. Όχι για να κάνουν προεκλογικό αγώνα οι εργαζόμενοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΟ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΥΠΗΣΕΙ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.
    ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
    ΘΕΛΩΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΜΑς ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αι σιχτήρ πια. Δεν αντέχεστε ρε ψεκασμένοι Πόση βλακεία μπορεί να χωράει στο ακατοίκητο σας; Σκάστε επιτέλους.

      Διαγραφή
  8. Κομματοσκυλααααα ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κόσμος πεθαίνει και τρέχετε για εμβόλια ξυπνάτε μωρέ ,μη σβυσετε το σχόλιο πρέπει όλα να ακούγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αρχηγός σου που πήγε στα θυμαράκια αυτά έλεγε,τώρα η χήρα πίνει στην υγεία της.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.