Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Ολοκληρώνεται η υπογειοποίηση των καλωδίων για το OPEN MALL - Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου



Ένα από τα πιο "ζωντανά" σημεία των Γιαννιτσών θυμίζει από χθες... βομβαρδισμένο τοπίο!
Όχι όμως για κάτι δυσάρεστο... Απλά, το στενό -κάθετος στον πεζόδρομο- με τα καφέ, στην οδό Δ. & Μ. Παπαδοπούλου, που είναι ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης, είναι το τελευταίο κομμάτι που απέμεινε για να ολοκληρωθεί η υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος του Δήμου Πέλλας "OPEN MALL- Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου".
Έτσι λοιπόν από χθες όλα τα καταστήματα (κυρίως καφέ) της συγκεκριμένης οδού είναι κλειστά λόγω των εργασιών που γίνονται μπροστά από αυτά, έτσι ώστε σε λίγες ημέρες να ολοκληρωθεί η υπογειοποίηση που γίνεται και στις δύο πλευρές της οδού.

"OPEN MALL- Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου"
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές.
Αφορά σε μια σειρά παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσει λειτουργικά και αισθητικά την περιοχή, θα βελτιώσει το επίπεδο ζωής των κατοίκων, ενώ παράλληλα θα οργανώσει την οικονομική δραστηριότητα με την υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.
Μέσω του προγράμματος γίνονται έργα ανάπλασης πεζοδρομίων, θα κατασκευασθεί ομοιόμορφο δίκτυο φωτισμού, θα αναμορφωθούν οι προσόψεις των καταστημάτων κ.α.
Δ. Μπ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.