Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Συνέχεια στην κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκών για 22 ακόμα σχολεία της Πέλλας


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ ΑΕ κ. Τ. Κατσίπο, από τον οποίο και ενημερώθηκε για την παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη σε 22 σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, βάσει των αναγκών και των αιτημάτων που έχουν καταθέσει οι διευθύνσεις.

Η κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκών σχολικών μονάδων από την ΚΤΥΠ αποτελεί διαδικασία που ξεκίνησε το 2019, μετά από πολλά χρόνια αμέλειας, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, σε συνέχεια αποφάσεων του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Ο Λάκης Βασιλειάδης ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου, την ΚΤΥΠ αλλά και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Τ. Κατσίπο για τις ενέργειές του και την εξαιρετική συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια, ώστε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «το εκπαιδευτικό προσωπικό της Πέλλας να έχει τα εργαλεία που χρειάζεται και οι μαθητές της Πέλλας τις υπηρεσίες που τους αξίζουν».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Δηλαδή ξύπνησες το πρωί και είπες: Δεν παίρνω ένα τηλέφωνο στην ΚΤΥΠ να δω τι γίνεται με εξοπλισμό ;
    Και προφανώς έμαθες τα ευχάριστα.
    Εμείς που δεν πήραμε τηλέφωνο, διαβάσαμε το Καρατζόβα πριν την ανακοίνωσή σου και το μάθαμε χωρίς φυσικά να ευχαριστήσουμε κανέναν πρόεδρο μια και έκανε τη δουλειά του .
    Πόσο μπροστά είσαι ρε Καρατζόβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί εκεί στην κυβέρνηση μας ταΐζουν πολύ σανό πάντως. Το Ειδικό Δημοτικό στην Έδεσσα δεν έχει ούτε φυσικοθεραπευτή, ούτε λογοθεραπευτή φέτος. Μειώσανε τους δασκάλους Ειδικής Αγωγής, χάρη της περιστολής δαπανών, στην παράλληλη στήριξη και η αναλογία είναι 1 δάσκαλος/3 μαθητές. Δηλαδή 1 δάσκαλος θα εξυπηρετεί 3 σπίτια!!!!! Μάλλον με τηλεκπαίδευση, σαν την τηλεδιοικηση στον ΟΣΕ!!!!! Σταματήστε επιτέλους να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας...λίγο τσίπα δεν έχετε;;; ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκεκριμένος βγήκε και πρώτος...απορώ ρε παιδιά πώς;;;;; Τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα!!! Αμάν το ξέχασα....δεν έλειπε από κανένα πανηγύρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν το κριτήριο για την ψήφο είναι η συμμετοχή στα πανηγύρια...τότε είμαστε να μας λυπηθεί ο Θεός...

      Διαγραφή
    2. Και στα πανηγύρια όλα είναι τσάμπα γι'αυτούς φίλε 12:05...γι'αυτό δεν έλειπε από κανένα...χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  4. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ 400€ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΕΗ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΝΟΙΚΙ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ 10 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;;;; ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παναγιώτης Πασχαλιδης.16 Νοεμβρίου 2023 στις 1:54 μ.μ.

    Κρίμα είσαι και νέος άνθρωπος να υποτιμάς την νοημοσύνη μας. Μα ήδη η καρατζοβα αποκάλυψε τα ψέματα σου με την ανακοίνωση του υπουργείου που δημοσίευσε πολύ πιο μπροστά από σένα.
    Αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη . Ήμουν το μεσημέρι σε πολιτικό γραφείο συναδέλφου σου, που οι συνεργάτες του αναφερανε τον εξοπλισμό των σχολείων από μειλ που είχε έρθει από το υπουργείο. Ασφαλώς το μειλ ήρθε και σε σένα Και διαβάζω να ανακοινώνεις τον εξοπλισμό και να λες επικοινώνησες με τον πρόεδρο κλπ κλπ . Γιατί τόση πρεμουρα στο ψέμα; Κρίμα και Είσαι τόσο πολύ νέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.