Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δύο Πανελλήνια Βραβεία στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας



Σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στον χώρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, οι μαθητές της Β’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας, Ηλιοστάλακτη Κουκουβίκη και Λαμπριανός Γιαννακίδης βραβεύτηκαν για τα έργα ζωγραφικής τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας "Ηγέτες ακεραιότητας του αύριο" "Όχι στη βία ναι στη φιλία, Κάνε blog στον εκφοβισμό" σχολικού έτους 2022-23. Οι μαθητές παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα και τα δώρα τους από την υφυπουργό Παιδείας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και από τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων κ. Βασίλειο Γιόγακα.

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς των δύο τμημάτων της Β τάξης κ. Ανδρονίκη Παρίση και κ. Δημήτρη Αναγνώστου. Το σχολείο εκπροσώπησε στην Αθήνα ο δάσκαλος κ. Δημήτρης Αναγνώστου.

Ο Διευθυντής του σχολείου
Ευθύμιος Τερζίδης




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.