Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πότε θα ορκιστούν οι νέοι Δήμαρχοι και σύμβουλοι στους 4 Δήμους της Πέλλας- Ημερομηνίες



Οι ορκωμοσίες των νέων Δημάρχων, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων & Συμβούλων Κοινοτήτων στους 4 Δήμους στην Π.Ε. Πέλλας θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο, από τα μέσα του μήνα και μετά.

Πιο συγκεκριμένα:

Δήμος Αλμωπίας
Η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων & συμβούλων κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του (πρώην) Δημαρχείου Εξαπλατάνου.


Δήμος Πέλλας
Η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων & συμβούλων κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.




Δήμος Έδεσσας

Η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Γιάννη Τσεπκεντζή, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων & συμβούλων κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Έδεσσας.



Δήμος Σκύδρας
Δεν έχει οριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία της ορκωμοσίας της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων & συμβούλων κοινοτήτων του Δήμου Σκύδρας. Πάντως, δύο είναι οι ημερομηνίες που απασχολούν την Δημοτική Αρχή: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και Σάββατο 30 Δεκεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η οριστική ημερομηνία της τελετής, η οποία να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. θα πρεπει πρώτα να περάσουν απο το ευαγές πολυώροφο κτίριο και να "στρατολογηθούν" στην εθνική υπηρεσία, οπου θα δίνουν γραπτές αναφορές για τους οχτρούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.