Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα Εργατικών Σωματείων σε ανοιχτή σύσκεψη για τα 50 χρόνια από το Πολυτεχνείο στη Σκύδρα



Πενήντα χρόνια μετά και ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου ακόμα μας διδάσκει...

Ότι ο αγώνας του λαού και της νεολαίας "φώτισε" και τους πιο σκοτεινούς καιρούς! Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος απέναντι στους αγώνες του λαού. Μας δείχνει τον δρόμο της σύγκρουσης με το σύστημα, τις απαγορεύσεις και την καταστολή, μας δείχνει τη δύναμη του οργανωμένου κινήματος.

Το σύνθημα Εξω οι ΗΠΑ - Εξω το ΝΑΤΟ είναι επίκαιρο, ο αγώνας για την ειρήνη και φιλία των λαών συνεχίζεται ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.

Ιδιαίτερα σήμερα που αυτοί οι σχεδιασμοί, με την εμπλοκή και της χώρας μας, οδηγούν στην γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαόυ, με το σύνθημα Ψωμί Παιδεία Ελευθερία, μας δείχνει τον δρόμο ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό.

Τιμάμε το Πολυτεχνείο στον δρόμο του αγώνα!

Συμμετέχουμε στη σύσκεψη για την οργάνωση του αγωνιστικού εορτασμού των 50 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου που διοργανώνει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας σε συνεργασία με άλλα σωματεία και φορείς του νομού Πέλλας την Κυριακή 12/11 στις 18:30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας.

Με στόχο να γίνει μια πλατιά και ουσιαστική συζήτηση και να οργανώσουμε συλλογικά τις επόμενες δράσεις για τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα που χρειάζεται να μας απασχολήσουν όλους. Αυτή τη στιγμή φουντώνει η καταστολή και η τρομοκρατία σε όποιον τολμήσει να διαφωνήσει με τους πολέμους εις βάρος των λαών, με την κατάσταση στους χώρους δουλειάς, με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας, εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι, γυναίκες, παιδιά, μαθητές και φοιτητές. Σε ολόκληρο τον κόσμο όμως φουντώνει αντίστοιχα και η αντίσταση. Οι αγώνες των εργαζομένων και όλου του λαού πολλαπλασιάζονται και δυναμώνουν.

Θα σας περιμένουμε όλους στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί για να ανταλλάξουμε πείρα και να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα την απάντηση μας.

• Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας
• Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας -Πέλλας
• Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της ΟΓΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.