Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή Τοπικής Διοίκησης Πέλλας στο 66ο Παγκόσμιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης αστυνομικών στην Αθήνα



- Πραγματοποιήθηκε από 22 έως 29 Οκτωβρίου 2023 , το 66ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Αθήνα , με τη συμμετοχή αντιπροσώπων και παρατηρητών Εθνικών Τμημάτων 70 περίπου Χωρών, αλλά και μελών μας από τις Τοπικές Διοικήσεις της Χώρας μας. 
Το Παγκόσμιο Συνέδριο , το οποίο διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετική Χώρα κάθε φορά, αποτελεί την ύψιστη εκδήλωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,κατά τη διάρκεια του οποίου τα μέλη τους. - Την Τοπική Διοίκηση Πέλλας εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της , κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κώστας και η Γεν. Γραμματέας, κ. ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία, η οποία μάλιστα, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Εθνικού μας Τμήματος, παραβρέθηκε ως εθελόντρια καθ΄ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου,συνδράμοντας καθημερινά στις εργασίες του .

- Κατά την διάρκεια των εργασιών του Παγκοσμίου Συνεδρίου που εξελίχθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου διεξήχθη η λαμπρή τελετή έναρξης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας , καθώς και Συλλόγων/Φορέων και φίλων, ενώ την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου έλαβαν χώρα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ ΙΕΒ του Παγκόσμιου Τμήματος, πετυχαίνοντας το Εθνικό Τμήμα της Χώρας μας να εκλέξει σ’αυτό για πρώτη φορά δύο μέλη , την κ. ΛΟΓΑΡΙΔΟΥ Σοφία και τον κ. ΠΑΡΓΙΝΟ Χρήστο, μέλη των Τοπικών Διοικήσεων Χανίων και Ιωαννίνων αντίστοιχα. 

- Ξεχωριστή στιγμή του Παγκοσμίου Συνεδρίου αποτέλεσε για εμάς , για την Τοπική Διοίκηση Πέλλας, η βράβευση του μικρού Μάριου, τέκνου του μέλους της Τοπικής μας κ. ΣΥΛΛΕΚΤΗ Δημητρίου , σε παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής, στον οποίο έλαβαν μέρος παιδιά μελών της Ένωσής μας από όλα τρα κράτη του πλανήτη και που είχε ως θέμα “αστυνομικά αυτοκίνητα -police cars” 

- Η Τοπική διοίκηση Πέλλας εκ μέρους του Εθνικού Τμήματος της Χώρας μας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία “ Kronos S.A. “,για την έμπρακτη στήριξη της στην προσπάθεια άρτιας διοργάνωσής του 66ου Παγκόσμιου Συνεδριου της Ένωσής μας και ειδικότερα τα στελέχη της κ.κ. ΧΛΩΡΟ Δημήτρη, ΤΖΙΜΟΥΡΤΟ Νίκο και ΚΡΗΤΙΔΗ Θέμη.

SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της Φιλίας]

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 

-Η- ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Μαρία ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Όσο για φωτογραφίες χορτάσαμε. Από μεταθέσεις στη Βόρεια Ελλάδα τίποτα. Στις επόμενες εκλογές μόνο το 10 τις 100 και οι ανω των 70 που ρίχνουν άκυρα θα προσέλθουν στις κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν σας αρέσει εκεί που μετατεθεικατε στο σπιτάκι για μόνιμη μετάθεση.εχει και άλλους από πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.