Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - ΦΟ Αριδαίας: 77 - 63



Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ οι Ίκαροι Γιαννιτσων επικράτησαν στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών "Έλλη Μυστακίδη" επί του Φ.Ο. Αριδαίας με 77-63. Πρώτο δεκάλεπτο και οι Ίκαροι "μπαίνουν" δυνατά στο παιχνίδι χωρίς να δώσουν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και να προηγούνται στο τέλος της περιόδου με 28-13. 
Δεύτερη περίοδος και η ομάδα από την Αριδαία, καταφέρνει να βρει ρυθμο στο παιχνίδι της και με το τέλος του ημιχρόνου να καταφέρει να πλησιάσει στο σκορ, με τους Ικάρους να διατηρούν διψήφιο προβάδισμα (41-31). 
Τρίτη περιοδος και το ματς βρίσκεται σε ισορροπία με τους γηπεδούχους να διατηρούν και να διευρύνουν ελαφρώς το προβάδισμα τους (53-41). 
Τετάρτη περίοδος του αγώνα και το ματς έχει πάρει φωτιά , με της δύο ομάδες να σκοράρουν με συνέπεια, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μια ακόμη σημαντική νίκη με τελικό σκορ 77-63. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα τον Ικάρων είναι απέναντι στον συμπολίτη Μεγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών όπου οι Ίκαροι είναι τυπικά φιλοξενούμενοι ( 11/11 20:30).

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM( Γκότσης): Νατσικας 1, Εμμανουηλίδης 5, Λαγός 9(2), Μπογδάνης 17(3), Ρεμπελος 25(4), Μπαγιωκας 10(1), Παπαδοτης 6, Καραχισαριδης Γ 4, Καραχισαριδης Α., Μπόνος, Σταμπουλτζης 

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.