Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Μέγας Αλέξανδρος'' Γιαννιτσών - Ίκαροι Γιαννιτσών 81-56



Στο τοπικό ντέρμπι των Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών " Έλλη Μυστακίδη" η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα τον Ικάρων ηττήθηκε από τον τοπικό Μέγα με σκορ 81-56. Η απουσία του Νεστορας Λαγού λόγο ίωσης αλλά και η κακή μέρα που βρέθηκαν βασικά στελέχη της ομάδας συντέλεσαν στην βαριά ήττα. 
Πρώτο δεκάλεπτο και οι γηπεδούχοι μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τους Ικάρους με αποτέλεσμα να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα (23-16). 
Δεύτερη περίοδος και οι ομάδες συνεχίζουν στο ίδιο.μοτιβο.με.τον Μέγα να διευρύνει το προβάδισμα του με το τέλος του ημιχρόνου (48-33). 
Τρίτη περίοδος και οι Ίκαροι προσπαθούν να βγάλουν αντίδραση, με τους γηπεδούχους να έχουν της λύσεις σε άμυνα και επίθεση διατηρώντας το διψήφιο προβάδισμα τους (63-47). 
Τέταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα με το τελικό αποτέλεσμα να οδηγεί τους Ικάρους Γιαννιτςών στην πρώτη τους φετινή ήττα με τελικό σκορ 81-56. Επόμενο παιχνίδι τον Ικάρων απέναντι στους Ατρόμητους Ν. Σάντας στα Γιαννιτσά ( 18/11 16:00).

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM(Γκότσης): Μπόνος, Καραχισαριδης Α , Καραχισαριδης Γ., Μαυρομάτης, Στανιτσιδης, Λαγός, Εμμανουηλίδης 7 , Μπαγιωκας 11(1), Μπογδάνης 12, Ρεμπελος 14, Σταμπουλτζης 10(2), Παπαδοτης 2

Δελτίο τύπου - Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.