Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - Ατρόμητοι Ν Σάντας 87 - 55



Για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ οι Ίκαροι Γιαννιτσων υποδέχτηκαν τους Ατρόμητους Ν. Σάντας στο Κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών "Έλλη Μυστακίδη" με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μια ευρεία νίκη(87-55). Πρώτο δεκάλεπτο και οι γηπεδούχοι "μπαίνουν" δυνατά στο παιχνίδι, χωρίς να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους(26-8). Δεύτερο δεκάλεπτο και ο Προπονητής των Ικάρων, Στυλιανός Γκότσης, χρησιμοποιεί την πλειάδα τον παιχτών που έχει στην διάθεση του με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν την διαφορά με το τέλος του ημιχρόνου(38-25). Τρίτη περίοδος και οι γηπεδούχοι "πατάνε γκάζι" στην επίθεση και διευρύνουν την διαφορά(65-38). Η Τέταρτη περίοδος του αγώνα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Προπονητή των Ικάρων να μοιραζει χρόνο σε όλους τους παίχτες και να φτάνει στην νίκη (87-55). Επόμενο παιχνίδι για τους Ικάρους Γιαννιτσων στις 25/11 απέναντι στον Εδεσσαϊκό στο κλειστό γυμναστήριο Έδεσσας. (25/11 20:30).

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM(Γκότσης): Εμμανουηλίδης 9, Μπογδάνης 20(2), Μπαγιωκας 11(1), Λαγός 6(1), Ρεμπελος 15(1), Σταμπουλτζης, Παπαδοτης 2, Καραχισαριδης Α. 7(1), Καραχισαριδης Γ. 2, Μπόνος 9, Μαυρομάτης 2, Στανιτσιδης 4.

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.