Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aποφυλακίζεται η Πόλα Ρούπα



Αποφυλακίζεται στις 18:00 σήμερα 17/11 με βούλευμα η Πόλα Ρούπα. Σύμφωνα με πληροφορίες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θήβας έκανε δεκτό το αίτημά της για υφ΄ όρον απόλυση καθώς έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής της. Οι όροι αποφυλάκισής της είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρεωτική παρουσία της στο ΑΤ της περιοχής που έχει δηλώσει ως κατοικία της, που είναι η Καλαμάτα.

Μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» η Πόλα Ρούπα είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη και τον Απρίλιο του 2021 είχε μειωθεί η ποινή κάθειρξής της για τη βομβιστική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος το 2014, για την οποία την ευθύνη είχε αναλάβει ο «Επαναστατικός Αγώνας».
Πρωτοδίκως, η Πόλα Ρούπα είχε καταδικαστεί για την υπόθεση αυτή σε ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξη. Το δικαστήριο όμως, υιοθετώντας και τη σχετική εισαγγελική πρόταση, την απάλλαξε από την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης ενώ μείωσε σε έξι χρόνια και δύο μήνες την ποινή που πρωτοδίκως της είχε επιβληθεί για το αδίκημα της έκρηξης από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές και ξένα πράγματα, μετά τις σχετικές αλλαγές που έχουν επέλθει στον Ποινικό Κώδικα αλλά και για κλοπή αυτοκινήτου.

Το δικαστήριο, με την απόφαση του είχε κρίνει πως η σύντροφος του Ν. Μαζιώτη δεν είχε σχέση με την προμήθεια των εκρηκτικών υλών καθώς επίσης πως δεν υπήρξαν ζημιές στα παρακείμενα κτίρια, της οδού Πανεπιστημίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Η φωτογραφία είναι παραστατικότατη, ακόμη και για τους αδαείς. Ευθύ βλέμμα ανάμεσα σε κουκουλουφόρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Οταν γίνεις 16 θα καταλάβεις, τώρα παίζεις το ....πουλ@@@

      Διαγραφή
  3. Βάλτε το τελευταίο άρθρο του Γιώργου Παπαπροδρόμου στο Έθνος να ξελαμπικάρει λίγο ο κοσμάκης.
    https://www.ethnos.gr/opinions/article/288681/logismikozohssthnepoxhtoykybernoxoroy
    Μέρα που είναι.
    Βοηθήστε λίγο τον κοσμάκη να ανοίξει τους οριζόντες του και να φανταστεί το μέλλον που προδιαγράφεται δίχως τη συναίνεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι τραβούσε ο φουκαρας ο Μαζιώτης! 🤣🤣Από μια τον καταλαβαίνω με τέτοια άγρια γυναίκα 🐗🐗στο σπίτι πήρε τα βουνά 🌲🌲.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σου λέει μετά επαναστάτες! τράπεζα για τράπεζα δεν άφησαν λεία 300.000 έκατσε 6 χρονια φυλακή από 50.000 ο χρόνος!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.