Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεά alterra στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών



Η εταιρία μας στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης επιθυμεί να συνδραμει και να στηρίξει την Π.Υ Γιαννιτσών για το δύσκολο έργο της και προτίθεται να της δωρίσει Αυλούς Πυρόσβεσης τεμάχια 2.
Ευελπιστούμε ότι η δωρεά αυτή θα ενισχύσει το Πυροσβεστικό Σώμα που επιτελεί το έργο του υπό δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Καταξοδευτήκατε. Ποια κοινωνική ευθύνη και καραγκιοζιλίκια. Αυξήστε τους μισθούς και ανθρωπέψτε τις συνθήκες εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ντε, σιγά τη δωρεά που στήνονται κ για φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνει κάποιος δωρεές κράζετε, δεν κάνει πάλι κράζετε. Οι συγκεκριμένοι αυλοι είναι πανάκριβοι. Οι χειρότεροι είστε από όλους μας. Ψηφίζετε κιόλας τραγικοί

      Διαγραφή
  3. Έλα ντε, σιγά τη δωρεά που στήνονται κ για φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι ξέρετε δλδ πόσο κοστίζουν αυτα που και σχολιάζετε σιγά τη δωρεά. Μάθετε πρώτα και μετά μιληστε ή μάλλον καλύτερα βάλτε τα από την τσέπη σας αν μπορείτε .. κλασικός ελληναρας που τα ξέρει όλα! Μπράβο στην εταιρία όπως και να έχει που βοηθάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο για να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι το κατώτερο και το ανώτερο κόστος αυτών των ακροφυσίων.

      Διαγραφή
    2. Ίδιοις ομμασι το είδα πριν το γράψω αγαπητέ/η.. το εύρος είναι μεγάλο, για αυτό λοιπόν δεν σχολιάζουμε αν ΔΕΝ γνωρίζουμε.. οποιαδήποτε είδους βοήθεια θα έπρεπε να επικροτείται ανεξαρτήτως ποσού και ειδικά σε υπηρεσίες που είναι παραγκωνισμένες από το κράτος. Αλλά τα σχόλια τύπου «χουβαρντάδες» μας μάραναν..

      Διαγραφή
    3. Αφού ψάχνετε κάνετε και μια συγκριση με τα κέρδη της επιχείρησης για να διαπιστώσετε εάν ο λόγος δωρεά/κέρδη είναι αντίστοιχος της επίδειξης της δωρεάς. Με απλά λόγια εάν έχω ετήσιο εισόδημα 10.000€ και δωρίζω ετησίως τα 10€ και βγάζω φωτό για να το επιδείξω επιδεικνύω το 1 τοις χιλιοίς της ανθρωπιάς μου ΜΟΝΟ.

      Διαγραφή
    4. Ποιος ορίζει το ποσό που θα δωρίσει μια επιχείρηση; Υπάρχει κάποια ντιρεκτίβα που να αναφέρει το ποσοστό δωρεάς επι των κερδών; Όσο θέλει δίνει όπου αυτή επιθυμεί.. Ή μήπως είναι η πυροσβεστική η μοναδική που δέχεται δωρεές από την συγκεκριμένη επιχείρηση; Όλες οι επιχειρήσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δουλεύουν, απλώς άλλες το διαφημίζουν πολύ περισσότερο. Δυστυχώς στην χώρα που ζούμε ο κόσμος έχει γίνει πολύ κακός και θέλει μόνο να βλέπει και να υπερτονίζει τα αρνητικά βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. Δεν θα υπερασπιστώ άλλο την επιχείρηση γιατί δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τα εσωτερικά τους, παρακολουθώ όμως τα δρώμενα όλων των επιχειρήσεων της περιοχής μου και αναγνωρίζω το καλό όταν το βλέπω. Ως εκεί!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.