Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Διαγωνισμός Δημιουργικής Επαναχρησιμοποίησης Συσκευασιών



Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης αποβλήτων, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής καμπάνιας ευαισθητοποίησης για την μείωση αποβλήτων, για την οποία εθνικός συντονιστής είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), το Τμήμα Ανακύκλωσης του Δήμου Πέλλας, διοργανώνει διαγωνισμό δημιουργικής επαναχρησιμοποίησης συσκευασιών με τίτλο "Δεν είμαι ακόμα για τα σκουπίδια"

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν οι μαθητές των σχολικών μονάδων της Α’βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, οι οποίοι επιλέγοντας ως πρώτη ύλη συσκευασίες από οποιοδήποτε υλικό (πλαστικό, χαρτί, αλουμίνιο, χαρτόνι κτλ) δημιούργησαν κατασκευές χρηστικές ή και εικαστικές.

Οι δημιουργίες τους θα βρίσκονται στην Ομάδα με όνομα «Ευρωπαϊκή εβδομάδα μείωσης αποβλήτων Δήμου Πέλλας» που έχει δημιουργηθεί εντός της σελίδας του Δήμου Πέλλας στο Facebook www.facebook.com/dimpellas/. [Δήμος Πέλλας à Πληροφορίες àΟμάδες]

Τo Τμήμα Ανακύκλωσης του Δήμου Πέλλας καλεί όλους να επισκεφτούν την σελίδα, να γίνουν μέλος της ομάδας και να συμμετέχουν στην ψηφοφορία δίνοντας το “like” τους στην δημιουργία που τους αρέσει.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και τις 25 Νοεμβρίου, ενώ οι νικητές που θα ανακοινωθούν στις 26 Νοεμβρίου, θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην 12η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας.

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.