Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποταμίευση για καλό σκοπό από τα Νηπιαγωγεία Καλυβίων και Λιποχωρίου



Στα πλαίσια των δράσεων μας για την Παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης  31 Οκτωβρίου το Νηπιαγωγείο Καλυβίων Πέλλας και το Νηπιαγωγείο Λιποχωρίου σε συνεργασία με τους γονείς και τα παιδιά, αποταμιεύουν χρήματα και τα χρησιμοποιούν για έναν καλό σκοπό. Στόχος της δράσης είναι τα παιδιά να ευαισθητοποιηθούν και να κατανοήσουν την αξία των χρημάτων, να μειώσουμε την υπερκατανάλωση και να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα μας για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Υιοθετούμε λοιπόν, το 3ο Νηπιαγωγείο Γιάννουλης Λάρισας, το οποίο υπέστη από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου ανεπανόρθωτες ζημιές.  
Ευχαριστούμε πολύ για την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης: 
τους γονείς οι οποίοι στάθηκαν ανώτεροι των προσδοκιών και έδωσαν οικειοθελώς παραπάνω χρήματα από όσα τους ζητήθηκαν αρχικά,, τα παιδιά, το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών EURONICS Καλλιπολίτου Χριστίνα στη Σκύδρα για την καλύτερη προσφορά στην ηλεκτρική σκούπα καθώς μείωσε κατά πολύ την αρχική τιμή του προϊόντος και μας χάρισε τις ανταλλακτικές σακούλες.  Η σκούπα έγινε δωρεά στο 3ο Νηπιαγωγείο Γιάννουλης. Να ευχαριστήσουμε πολύ την μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ  Courier Σκυδραs  και τον κύριο Μπόφτση Γεώργιο, οι οποίοι κάλυψαν τα έξοδα μεταφοράς και το προϊόν μεταφέρθηκε δωρεάν.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.