Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Προς Επίλυση Ζήτημα Αγροτών - Ξενοδόχων


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης σχολίασε την συμπερίληψη διάταξης σχετικά με την εξαίρεση Αγροτών-Μικροϊδιοκτητών Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων έως δέκα δωματίων από την υποχρεωτική υπαγωγή στο μητρώο μη μισθωτών ασφαλισμένων του e-EΦΚΑ σε Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης το οποίο τέθηκε σε διαβούλευση (Αρ.125).

Πρόκειται για ζήτημα για το οποίο ο Βουλευτής είχε εκτενή συνεργασία με το Σωματείο Επαγγελματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λουτρακίου Πέλλας «Οι Φιλόξενοι» το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, κατέθεσε την Αναφορά με ΑΠ: 656 ενώ νωρίτερα είχε υποστηρίξει το αίτημα του σωματείου και σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις του με τον Υπουργό κ. Αδ. Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό κ. Π. Τσαλκόγλου.

Επιπλέον, στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται και άλλα ζητήματα που ο Λάκης Βασιλειάδης έχει θέσει κατά καιρούς όπως η αύξηση των ορίων απόδοσης σύνταξης σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες με χρέη στον e-ΕΦΚΑ ώστε, όπως υποστηρίζει, να υπάρχει πιο εύκολη δυνατότητα συνταξιοδότησης και παράλληλα σταδιακής αποπληρωμής των χρεών.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε την προώθηση δίκαιων αιτημάτων φορέων και συμπολιτών μας και την επαγρύπνηση για λύσεις σε καίρια ζητήματα. Με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης και την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή θα έχουμε τον χρόνο και το βήμα να συζητήσουμε επιμέρους λεπτομέρειες».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Λάκη πάλι από πίσω από τον Σταμενίτη. Εγώ σε θέλω πρώτο και όχι ουρά των άλλων. Σε σημείο να φαίνεσαι ότι αντιγράφεις. Δεν θέλω να το ακούω αυτό. Με στεναχωρείς Λάκη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται ότι είναι ουρά του άλλου. Αυτός βουλευτής και ο κος Σταμενίτης Υφυπουργός. Υπάρχει μία διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιλυσε πρωτα τα δικα σου προβληματα και ασε κατα μέρος των αλλων. Οι αλλοι κουτσα στραβα κατι θα κανουν. Εσυ που θα εξαφανιστεις μιας δια παντος θα προσκυνας τον Σταθη και την μαμα του να σε γλυτωσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε Λαλάκη ούτε ήξερες καν τι έκανε ο Σταμενιτης με το θέμα και πως το έλυσε Σταματά να αντιγραφείς ο κόσμος σε πήρε χαμπάρι ασχετε δεν θα έχεις μια ζωή άλλους να σε ξελασπώνουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πες εσύ που κατηγορείς τον βασιλειαδη. Τι έκανε ο Σταμενίτης και έλυσε το θέμα;
    Μόλις είδε το νομοσχέδιο στην διαβούλευση,που έχει το άρθρο για τα καταλύματα, έκανε για τα προσχήματα τηλέφωνο στον Τσακλογλου για να δείξει ότι κάτι κάνει. Ένα θέμα που έχουν ασχοληθεί βουλευτές πολλών νομών, όπως βασιλειαδης Καρασμάνης τζακρη.
    εάν ο Σταμενίτης έκανε , να καταθέσεις τις αποδείξεις, εδώ στο λαϊκό δικαστήριο της καρατζοβας .Για να δούμε ποιος είναι άσχετος και ποιος αντιγράφει.
    Πάντως σίγουρα ο Σταμενίτης ... Δεν μου αρέσουν οι άδικες παρεμβάσεις. Περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.