Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Δείξε τα χέρια σου»: Άμεση κατάπαυση του πυρός και αποκατάσταση της ειρήνης στην Παλαιστίνη



Επειδή η ψυχρή μηχανή της στρατοκρατικής κλίκας του κράτους του Ισραήλ συνεχίζει να επελαύνει ακάθεκτη, να σκοτώνει γυναικόπαιδα, να βομβαρδίζει νοσοκομεία και σχολεία να σκοτώνει γιατρούς και δημοσιογράφους και να καταπατά κάθε συνθήκη διεθνούς δικαίου παρά την επίκληση ειρήνης από όλες τις Παγκόσμιες ανθρωπιστικές οργανώσεις και τις μαζικές διαδηλώσεις που γίνονται σε όλον τον κόσμο, εμείς  η πρωτοβουλία- Δείξε τα χέρια σου- ως συγγραφείς και πολίτες, δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι και θα συνεχίσουμε να καταδικάζουμε την πολιτική του Ισραήλ, ενώνοντας τη φωνή μας με όλους όσους καταγγέλλουν την προσπάθεια γενοκτονίας στην οποία επιδίδεται.
Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ οργανώνει μία συζήτηση την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στην Ένωση Δημοσιουπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ, Προξένου Κορομηλά 51, με θέμα την άμεση κατάπαυση του πυρός και την αποκατάσταση της ειρήνης στην Παλαιστίνη με ομιλητές τους: Σέντκτι Ασόκι, εκπρόσωπο της Παλαιστινιακής Παροικίας της Παλαιστίνης, Νίκο Ζώκα πρόεδρο της πρόεδρο της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη και τον Παύλο Νεράντζη, δημοσιογράφο και διδάκτορα ΜΜΕ και Επικοινωνίας ΑΠΘ. 
Κίνηση Λογοτεχνών «ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.