Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνία ΥφΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη για τον δρόμο «Θεσσαλονίκη – Έδεσσα»



Για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το έργο κατασκευής του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα συζήτησαν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Κωνσταντίνος Μαγουλάς.

Όπως τόνισε ο κ. Μαγουλάς, το έργο βρίσκεται στη φάση των ανταγωνιστικών διαδικασιών, το οποίο περιλαμβάνει την ενημέρωση των πέντε εταιρειών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η τυπική διάρκεια διαλόγου θα διαρκέσει τρείς μήνες και έπειτα θα ξεκινήσει η περίοδος των δεσμευτικών προσφορών. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα έργο τεράστιας σημασίας για τον Νομό Πέλλας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, ο στόχος του Υπουργείου Υποδομών είναι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχει επιλεγεί ανάδοχος και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης τόνισε: «Με σταθερά βήματα, στη βάση ενός συγκεκριμένου σχεδιασμού, προχωράμε προς την υλοποίηση του σημαντικότερου έργου για τον Νόμο Πέλλας, την κατασκευή του δρόμου Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα. Με συνέπεια απέναντι σε όσα δεσμεύθηκε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το εν λόγω έργο, αφού εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση (σχήματα ΣΔΙΤ), κινούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες. Συνεχίζουμε με έργα και πράξεις για τον Νομό Πέλλας»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Η αγροτική οδοποιία τίνος αρμοδιότητα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι το παρόν έργο συναγωνίζεται στα ίσια το μέτρο Θεσσαλονίκης.Και στο τέλος μετα τυμπανοκρουσιων θα παραλάβουμε ενα οδηγικό έκτρωμα όπως αυτά που υφίστανται ήδη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επικροτώ και επαυξάνω. Η διατομή του και τα φανάρια σε Δροσερό και Πέλλα (ίσως και αλλού) θα μειώσουν τις μέσες ωριαίες ταχύτητες στα 70 χλμ/ώρα

      Διαγραφή
  3. Τώρα κάνουμε τον flyover Θεσσλονίκης !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Με τον Θεσσαλονικη- Εδεσσα αργότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προκαταβολες αποζημιώσεων θα δίνανε, δύο χρόνια πάνε και εσείς περιμένετε δρόμο να δείτε;Η περιφέρεια πήγε αλλού τα λεφτά. Εκεί φυσικά που υπολόγισε τα κουκιά πως θα βγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.