Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκροί οι δυο επιβαίνοντες του ανεμόπτερου που κατέπεσε στα Χανιά



Τραγική κατάληξη είχε η πτώση ανεμόπτερου στα Χανιά το βράδυ της Πέμπτης καθώς και οι δυο επιβαίνοντες είναι νεκροί.
Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες που είναι ηλικίας 63χρονών παρελήφθησαν από πλωτό του λιμενικού μετά την ανάσυρση τους από 25 μέτρα βάθος και μεταφέρθηκαν στην ξηρά προκειμένου να παραληφθούν από ασθενοφόρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οπού γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.
Το ανεμόπτερο εντόπισε στέλεχος του λιμενικού που επέβαινε σε ιδιωτικό σκάφος.
Στις έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συμμετείχαν υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης ένα όχημα του λιμενικού από την ξηρά, ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, δύο κρουαζιερόπλοια και δύο αλιευτικά σκάφη. Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι 2 μποφόρ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον αεροπορικό τομέα του κέντρου επιχειρήσεων το ανεμόπτερο είχε αναχωρήσει από την Κωπαίδα με προορισμό τα Χανιά.
Πτώση ανεμόπτερου στα Χανιά: To δρομολόγιο του αεροσκάφους
Tο αεροσκάφος σύμφωνα με πληροφορίες είχε απογειωθεί από την περιοχή της Κωπαίδας με προορισμό το αεροδρόμιο στο Μάλεμε, το οποίο χρησιμοποιείται από τέτοιου είδους μικρά αεροσκάφη.
Ωστόσο, λόγω της νύχτας, ο πιλότος έκανε μια στροφή πάνω από το Κολυμπάρι με σκοπό να προσεγγίσει στον διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας.
Κάπου εκεί ξαφνικά χάθηκε το σήμα του σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.

Πηγή: debater.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ρε πλάκα κάνετε αλλο ανεμόπτερο και άλλο μονοκινητήριο, οι άνθρωποι αυτοί είχαν μονοκινητήριο ....όχι ανεμόπτερο από βοιωτια σηκώθηκαν για κρητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.