Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην δημόσια υγεία (φωτο)



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στην δημόσια υγεία και στο Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Μικρά Καταρρακτάκια στην Έδεσσα. 
Στο διαδημοτικό συλλαλητήριο οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη στήριξης της δημόσιας υγείας και του Νοσοκομείου Έδεσσας ζητώντας άμεσες προσλήψεις Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού. 
Στην συγκέντρωση αναγνώσθηκε επιστολή του Σεβ. Μητροπολίτη Έδεσσας προς τον υπουργό υγείας με την οποία εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία του Νοσοκομείου Έδεσσας ζητώντας παράλληλα την ενίσχυση των δύο Νοσοκομείων του Νομού. 





















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Η γειτόνισσα μου εργάζεται στο νοσοκομείο και φαντάζεται ότι κατέχει θέση διευθυντή. Γι'αυτό πάει από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φίλη σας ή τζακρη που ήταν! Μήπως
    Την εκπροσώπησαν ο σιφακησ κλπ.χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί ήταν. Οι άλλοι δεν εμφανίστηκαν. Συνχαρητήρια κ Τζαμτζή για την απουσία σου.

      Διαγραφή
  3. Καλά ρε πάτε καλά;;;;; Περιμένετε από τους δεξιούς "βολευτές" να είναι παρών;;;;Αλήθεια το πιστεύετε; Κι ο Τζαμτζής μέσα σ'αυτους είναι!!! Θα πάνε κόντρα στην μαμά που τους ταΐζει; Είναι ανύπαρκτοι όλοι τους, σιγά μην ενδιαφερθούν για την δημόσια υγεία. Εάν πάθουν κάτι τρέχουν στις ιδιωτικές κλινικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό τους ψηφίζουμε. Για να ζήσουν και τα τρισεγγονα τους.Καλα Χριστούγεννα.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς τα Χριστούγεννα θα είναι καλά γι'αυτους κι όχι γι σένα φίλε μου! Εσύ θα ψωμολυσας κι αυτοί θα τρώνε με χρυσά κουτάλια. Καλά να πάθεις που τους ψήφισες!!!!! Όλοι δουλεύουν για την ιδιωτική υγεία...

      Διαγραφή
  4. Ζητώ ζητώ ζητώ γατάκια όλοι σας.ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.