Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πτώση αποδόσεων στο στοίχημα



Η πτώση αποδόσεων είναι μια κατάσταση στο στοίχημα όταν οι αρχικές τιμές συγκεκριμένων αγορών μειώνονται. Οι παίκτες χρησιμοποιούν αυτές τις αποδόσεις για να βγάλουν κέρδος, βρίσκοντας αξία από κάθε μπουκ που καθυστερεί να τις προσαρμόσει. Οι έμπειροι παίκτες παρακολουθούν τις ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο με δύο κύριους στόχους. Πρώτον, επιλέγουν την υψηλότερη αξία μιας επιλογής και στη συνέχεια προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσης (ROI).

Αν θέλετε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε με μειωμένες αποδόσεις και να μάθετε πώς να νικάτε τους bookies, η εγγραφή σε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς είναι απαραίτητη. Ακολουθώντας αυτόν τον τρόπο, θα αυξήσετε τον αριθμό των επιλογών και θα είστε σε καλύτερη θέση για να εκμεταλλευτείτε την κατάσταση. Διαβάστε λοιπόν παρακάτω για να μάθετε γιατί μειώνονται οι αρχικές τιμές και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα στρατηγική πτώσης αποδόσεων.

Σημασία της πτώσης των αποδόσεων με απλά λόγια
Πολλοί παίκτες στοιχημάτων αναλύουν τις αποδόσεις πριν από τον αγώνα ως εργαλείο για να καταλάβουν πού θα τοποθετήσουν χρήματα. Στη συνέχεια επιλέγουν αν θα στηρίξουν το φαβορί ή όχι. Το ποντάρισμα σε πτωτικές αποδόσεις σημαίνει ότι ποντάρετε σε έναν bookie που δεν έχει ακόμη προσαρμόσει τις τιμές σύμφωνα με τις κινήσεις της αγοράς. Ας πούμε ότι η μέση απόδοση ενός σημείο είναι το 2,00 για over 2,5 γκολ σε έναν αγώνα. Εάν ένας μόνο bookmaker πχ ο Pamestoixima διατηρεί την αρχική τιμή στις αποδόσεις 2,40, μπορείτε να υποθέσετε ότι πρόκειται για ένα καλό στοίχημα και πρέπει να το αγοράσετε.

Αυτή η στοιχηματική τάση δημιουργείται για διάφορους λόγους και επηρεάζεται από έναν απροσδιόριστο αριθμό παραγόντων. Κάποιες εσωτερικές πληροφορίες για μια ομάδα ή έναν αθλητή μπορεί να διαρρεύσουν και να αυξήσουν τον στοιχηματικό όγκο μιας επιλογής. Ένας ή περισσότεροι παίκτες που λείπουν και επηρεάζουν ένα φαβορί μπορεί να επηρεάσουν ένα σετ αποδόσεων. Μια άλλη παράμετρος μπορεί να είναι μια φήμη ότι ένας αγώνας είναι ύποπτος για στημένο παιχνίδι. Επίσης, τα μεγάλα στοιχήματα σε ένα συγκεκριμένο πιθανό αποτέλεσμα μπορεί να οδηγήσουν τους διαδικτυακούς bookmakers και τις ιστοσελίδες ανταλλαγής στοιχημάτων να ρίξουν τις αποδόσεις.

Πώς το Moneyway επηρεάζει την πτώση των αποδόσεων
Το Moneyway είναι ένας βασικός δείκτης που δείχνει το ποσό και τον όγκο των χρημάτων που στοιχηματίστηκαν σε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Όσο περισσότερα χρήματα στοιχηματίζονται σε μια επιλογή δείχνει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να συμβεί. Ως αποτέλεσμα, αυτό επηρεάζει τις αρχικές αποδόσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις που το Moneyway μιας επιλογής έχει μεγάλο ποσοστό χρημάτων που στοιχηματίζονται, η πτώση των αποδόσεων είναι φυσικό επακόλουθο.

Παρόλα αυτά δεν πρέπει να υπερεκτιμάτε αυτό το ζήτημα της πτώσης των αποδόσεων. Πολλοί παίκτες στοιχήματος φορτώνουν μια συγκεκριμένη επιλογή, αλλά αυτό δεν αποδεικνύει ότι αυτή η επιλογή θα είναι νικηφόρα. Στην πραγματικότητα, αυτή η θεωρία υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο.

Αρκεί να κοιτάξετε τα δημοφιλή στοιχήματα και τις μοντέρνες επιλογές σχετικά με τα καυτά φαβορί. Θα διαπιστώσετε ότι πολλά από αυτά τα φαβορί δεν κερδίζουν, ακόμη και αν έχουν συγκεντρώσει σημαντικό συνολικό ποντάρισμα. Έτσι, θα ήταν καλύτερο να είστε πάντα καχύποπτοι όταν συναντάτε αυτούς τους όρους για τις πιο δημοφιλείς ομάδες.

Πώς να φτιάξετε μια νικηφόρα στρατηγική αποδόσεων πτώσης
Η κατανόηση των λόγων για τους οποίους οι αποδόσεις πέφτουν σε ένα αθλητικό γεγονός είναι δύσκολη, αλλά η παρακολούθηση αυτών των αλλαγών και η χρήση των τελευταίων τάσεων στοιχηματισμού σε συγκεκριμένες αγορές δεν είναι δύσκολη. Χρησιμοποιώντας έναν ανιχνευτή (μία εφαρμογή ενδεχομένως), μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλές πληροφορίες μέσα σε λίγα λεπτά. Θα είστε σε θέση να μάθετε το ποσοστό μείωσης των αποδόσεων, τις αρχικές και τις τελικές αποδόσεις. Διαβάστε παρακάτω μερικές πρακτικές συμβουλές προκειμένου να δημιουργήσετε μια στρατηγική πτώσης αποδόσεων.

Πρέπει να μοιράσετε το συνολικό bankroll σας σε περισσότερους από έναν διαδικτυακούς bookmaker. Δεν υπάρχει κανόνας σχετικά με τον σωστό αριθμό σε αυτή τη στρατηγική dropping odds, αλλά το να έχετε περίπου 5-10 διαφορετικούς λογαριασμούς φαίνεται αρκετό.

Να είστε γρήγοροι όταν ανακαλύπτετε κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις αποδόσεις της αγγλικής Premier League, όπως για παράδειγμα τραυματισμούς ή αποβολές της τελευταίας στιγμής. Μπορεί να είστε σε θέση να αποκτήσετε ένα προβάδισμα έναντι της στοιχηματικής εταιρείας. Εάν οι αποδόσεις πέσουν χωρίς προφανή λόγο, θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο να στηρίξετε την ομάδα ή τον παίκτη του οποίου οι αποδόσεις είναι τώρα πιο κερδοφόρες.

Όταν εξετάζετε τις αποδόσεις, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ο αριθμός των στοιχημάτων όπου οι αποδόσεις έχουν μετακινηθεί. Συνήθως, μια βασική μετακίνηση είναι αξιόπιστη όταν οι αποδόσεις έχουν αλλάξει πάνω από το 70% των στοιχηματικών. Αυτό θεωρείται μια ισχυρή μετακίνηση.

Το συνολικό ποσοστό πτώσης των αποδόσεων είναι ένα άλλο γεγονός. Οι αποδόσεις μπορεί να μειωθούν από 1,80 σε 1,65, από 3,00 σε 2,80 ή από 20,00 σε 15,00. Ποια από αυτές είναι πραγματικά άξια να θεωρηθεί κρίσιμη αλλαγή; Συνήθως, οι παίκτες του στοιχήματος ακολουθούν τον «κανόνα του 15%» - το συγκεκριμένο ποσοστό είναι το ελάχιστο όριο αλλαγής.

Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα στην Ελλάδα στον Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.