Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαϊδου- Σοκ και θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο



Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κάτια Νικολαϊδου, μετά από μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 58 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.
Η ηθοποιός έδινε για χρόνια μάχη με τον καρκίνο, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια και έσβησε χθες Τετάρτη 8 Νοεμβρίου.
Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Δημήτρης Στρέπκος με ανάρτηση στο Instgram αποχαιρετώντας τη σπουδαία ηθοποιό.
Η Κάτια Νικολαΐδου είχε αποφασίσει να απέχει τους τελευταίους μήνες από τα social media και η τελευταία της ανάρτηση έμελλε να είναι την παραμονή του 2023. Μια δημοσίευση που έκλεινε με ευχές για μια… καλή χρονιά. «Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη, τη Σταθερότητα, το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του.
Και κάπως έτσι έφτιαξα το δέντρο της ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον καινούργιο χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το ακατόρθωτο κατορθωτό!!!! Το δέντρο μας να ανθίζει και ν’ ανθίζει και ν’ ανθίζει! Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!! Σας γλυκοφιλώ» έγραψε τότε στην ανάρτησή της η Κάτια Νικολαΐδου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.