Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κασσελάκης: Σήμερα είναι μια νέα μέρα για την παράταξη - Η Αριστερά δεν πρέπει να ντρέπεται για την έπαρση της σημαίας



Από σήμερα είναι μία καινούρια ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης με «φόντο» τις ραγδαίες εξελίξεις του Σαββατοκύριακου που «στιγματίστηκε» από αποχωρήσεις και μεγάλες κόντρες.
«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», δήλωσε συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης, στο «Κόκκινο» με παρέμβασή του σήμερα το πρωί.
Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε πως ότι τα όργανα του κόμματος δουλεύουν και «θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο».
Την ίδια ώρα, ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, λέγοντας πως «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας» και συμπλήρωσε ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».
Επιπλέον, είπε πως θα ανοίξει το κόμμα σε πολλά μέλη: «θα είστε ευπρόσδεκτοι όσοι μας ακούτε να συνεισφέρετε γιατί πιστεύω ότι η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία και αυτό θέλουμε να εκμαιεύσουμε στο κόμμα μας».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Όπως είπες στις δηλώσεις σου θα τηρήσεις το καταστατικό μην το κάνεις πίσω γύρισμα μετά θα φανείς πολύ μικρός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον Τειλορ και τα μάτια σου, μην μας φύγει και πέσεις πάλι στις μαύρες και ποίος μας βλέπει εκεί στο κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτάνει με τα φαντάσματα του εμφύλιου. Να τους στείλεις πρόεδρε στις Πρέσπες να κάνουνε παρέα με τον Ζαεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα πρόεδρε μαζί με τον σύζυγο σου τον Αμερικάνο στης 17 στην πορεία για το πολυτεχνείο έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία να φωνάξεις και το κλασικό ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ και δεν θέλω τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ντροπή της υποτιθέμενης αριστεράς αποκούμπι του Κούλη για τα επόμενα πολλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξανά στο 3%και πολύ είναι κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.