Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας πάει θέατρο



Τα μέλη και οι φίλοι του Κ.Α.Π.Η Σκύδρας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 στην Μονή Λαζαριστών την Θεατρική παράσταση του Κ.Θ.Β.Ε :«Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του»

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο Κ.Α.Π.Η Σκύδρας έως της 24/11/2023, και στο τηλέφωνο 2381082762.
Μετά την απόλυτη sold-out επιτυχία, η παράσταση - φαινόμενο του Γιώργου Καπουτζίδη, επέστρεψε για δεύτερη χρονιά, στην ανανεωμένη της εκδοχή με ηθοποιούς από το δυναμικό του ΚΘΒΕ. Μια παρέα τριαντάρηδων βρίσκεται αντιμέτωπη με την πολυπλοκότητα και τα αδιέξοδα των σχέσεων, με τον φόβο της δέσμευσης, με τις ελπίδες και με τις ματαιώσεις της ζωής. Όλα αυτά σε μια μεταβατική ηλικία που η επιθυμία για έρωτα συγκρούεται με την ανάγκη για αφοσίωση και σιγουριά. Ένας γάμος που διαλύεται εξαιτίας μιας απιστίας. Ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Κι ένας ανομολόγητος έρωτας που αποκαλύπτεται ύστερα από είκοσι χρόνια. Ένας πρώην, ένας νυν… κι ένα σπίτι γεμάτο μυστικά, που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά!

Το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις, που όσο δύσκολες και αν είναι, ο συγγραφέας καταφέρνει να τις αναδείξει μέσα από την κωμική τους διάσταση.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.