Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασύλληπτος ΠΑΟΚ, ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό (Highlights)



Σε θρίαμβο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, περνώντας νικηφόρα, με 4-2, από το «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε περιθώρεια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του, επιστρέφοντας θεαματικά, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Άντριγια Ζίβκοβιτς στο 38΄ με δημιουργό τον Μπάμπα και ευθύνη του Πασχαλάκη. Από το σημείο του πέναλτι έκαναν το 2-0 οι φιλοξενούμενοι, με τον Μπράντον Τόμας να το κερδίζει από τον Πορόσο στο 54΄ και να στέλνει την μπάλα από τη λευκή βούλα στα δίχτυα στο 56΄.

Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε και το 3ο γκολ της ομάδας του, όταν τροφοδοτήθηκε από τον Μουργκ, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Και στο 78΄ ήταν η σειρά του Μαγκόμεντ Οζντόεφ, μετά από τακουνάκι του Κωνσταντέλια που είχε περάσει αλλαγή, να γράψει το όνομά του στους σκόρερ του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μείωσε, με γκολ του Φορτούνη στο 86΄ και του Μασούρα στο 90΄ + 8΄... αλλά είχε υποστεί μία βαριά ήττα. Ο ΠΑΟΚ μετρά πλέον 20 βαθμούς, έχει δηλαδή έναν λιγότερο από τον Ολυμπιακό και πέντε από την κορυφή, όπου βρίσκεται μόνος του ο Παναθηναϊκός.
Διαιτητής: Ντάνιελ Σλάγκερ (Γερμανίας)
Κίτρινες: Έσε, Ρέτσος, Καμαρά - Τόμας, Κοτάρσκι

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Κίνι (64΄ Σολμπάκεν), Αλεξανδρόπουλος (46΄ Μασούρας), Καμαρά, Έσε (82΄ Καρβάλιο), Ποντένσε (74΄ Σκάρπα), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (72΄ Γιόβετιτς)

ΠΑΟΚ (Ραζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90΄ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (89΄ Σβαμπ), Μουργκ, Ζίβκοβιτς (90΄ Τζίμας), Τάισον (73΄ Κωνσταντέλιας), Τόμας (82΄ Ντεσπόντοφ)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.