Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Έδεσσα (φωτο)



Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη. Ο εορτασμός καθιερώθηκε μετά τη Μεταπολίτευση το 1975.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 21ης Νοεμβρίου, τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με τον κ. Κωνσταντίνο Παπακώστα, Πρόεδρο της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Πέλλας να εκφωνεί τον πανηγυρικό της Ημέρας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και  κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας  

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση που παρέθεσε στους τοπικούς φορείς και πολίτες ο Υποστράτηγος και Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Αριστείδης Ηλιόπουλος.
























Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.