Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο περίπτερο του δήμου Έδεσσας στην Philoxenia η Άντζελα Γκερέκου- Συνάντηση με τον Βαγγέλη Θωμά (φωτο)



Άνοιξαν και φέτος στη Θεσσαλονίκη οι πύλες της Philoxenia συγκεντρώνοντας συνολικά 431 συμμετοχές από όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας, με τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης την Βουλγαρία.
Όπως σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας Βαγγέλης Θωμάς, "ο Δήμος Έδεσσας δίνει το παρόν του συμμετέχοντας με δικό του περίπτερο και με ένα εξαιρετικό στελεχιακό δυναμικό, γνωστοποιώντας στους επισκέπτες του το εξαιρετικό τουριστικό προϊόν μας με τις απέραντες ομορφιές του όπως τον Καταρράκτη, το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν, τον μύλο του νερού κ.α", προσθέτοντας: "Μοναδικός ο επαγγελματισμός του προσωπικού του Δήμου μας, το οποίο έχει φυσικά την αμέριστη συμπαράστασή μας στο σημαντικό έργο του. Ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής και η νέα Δημοτική Αρχή θα εργαστούμε σκληρά για να κάνουμε περισσότερο γνωστό τον Δήμο μας σε κάθε γωνιά της χώρας μας και όχι μόνο. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε στον τόπο μας τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία."
Στην ανάρτησή του ο κ. Θωμάς αναφέρεται και στην επίσκεψη της Προέδρου του ΕΟΤ, Άντζελας Γκερέκου στο περίπτερο του δήμου Έδεσσας και στη συνάντηση που είχε μαζί της: "Επισημαίνω την ξεχωριστή επίσκεψη στο περίπτερό μας της Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου, με την οποία είχα την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας."




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΘΩΜΑΚΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΄΄ΑΡΚΟΥΔΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινά λοιπόν το πρωί η Άντζελα και λέει:
      Θα πάω στο περίπτερο της Έδεσσας να συναντήσω τον Βαγγέλη.
      Άλλη μία φωτογραφία θα εμπλουτίζει το φωτογραφικό άλμπουμ.

      Διαγραφή
  2. Γι'αυτόν πήγε η Γκερέκου να δεί τον Θωμά όχι ότι δίπλα είναι το περίπτερο των Ιονίων νήσων σοβαρευτείτε λίγο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι χολή είναι αυτή που βγάζεις ρε αρχηγέ; ακόμη σε πονάνε οι ψήφοι που πήρε ο Βαγγέλης; τους άξιζε και τους πήρε
      Εσύ δεν τα κατάφερες; δεν πειράζει στις επόμενες

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.