Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αφεντικό της πόλης ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας, 54-45 τον ΦΟ Αριδαίας!


 


Μέσα σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα στο «Κλειστό Γυμναστήριο Σκύδρας» ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας, επιβλήθηκε του «συμπολίτη» ΦΟΑ με 54-45, για τη 10η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, 
κλείνοντας εντυπωσιακά τη χρονιά κερδίζοντας τον για δεύτερη φορά φέτος. Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, πήραν προβάδισμα 20 πόντων και ουσιαστικά έκανε το ματς πολύ δύσκολο για τον ΦΟΑ. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε έχοντας τον χαρακτήρα του ντέρμπι με τον  ΠΑΟΚ Αλμωπίας , όμως να είναι μπροστά από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί ποτέ στην αναμέτρηση. Με μεγάλο όπλο την πολύ καλή άμυνα, οι γηπεδούχοι δέχτηκαν μόλις 6 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας (19-6). Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να δυσκολεύονται να βρούν λύσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με 36-15.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να κρατάνε ψηλά τη διαφορά μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο. Εκεί οι γηπεδούχοι έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ρίξουν σε μονοψήφια τη διαφορά και να ηττηθούν με το κολακευτικό 54-45, με βάση την εικόνα του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο της Σκύδρας ήταν ασφυκτικά γεμάτο για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες της Αριδαίας, με κόσμο που ταξίδεψε μέχρι και από Αθήνα, κάτι πρωτόγνωρο για τη διοργάνωση της ΕΚΑΣΚΕΜ και σχολιάστηκε θετικά απ' όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Την παράσταση έκλεψαν και οι γνωστοί σε όλους UNBOXHOLICS, φανατικοί υποστηρικτές του ΠΑΟΚ Αλμωπίας.

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 54-45
Διαιτητές: Νικολαϊδης - Μητώνας
Δεκάλεπτα: 19-06, 36-15, 45-23, 54-45
ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Χασάπης): Πετρούδης Γ. 6, Βασίλογλου 3(1), Τζίλας, Μπεγλόπουλος 9(1), Παπαβραάμ, Νταούτι 4(1), Καρπάς, Πετρούδης Δ. 17, Γάτσος, Λαμπρίδης 2, Αβραάμ, Στρέπκος 13.
ΦΟ Αριδαίας (Τσουλφάς): Αντωνιάδης 2, Τοπαλίδης 15, Τσακίρης, Δημακάς Φ., Δημακάς Δ. 5, Σταυρουλάκης 17(2), Μακρόπουλος 3(1), Μαλλιάρης, Μουχτάρης 3(1), Σαρακινλής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Εικόνα διάλυσης η ομάδα του Φοα. Πως τα κατάφεραν έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 36-15 ημίχρονο.... Σε πρωτάθλημα U11 τα παιδάκια που μαθαίνουν τώρα μπάσκετ, βάζουν σε 2 οκτάλεπτα παραπάνω από 15 πόντους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Αν δεν έκαναν fair play στο τέλος οι του ΠΑΟΚ ούτε 30 πόντους θα βάζανε

      Διαγραφή
  3. Αυτα παθαίνεις, όταν δεν έχεις σχεδόν καθόλου ακαδημίες, και όταν ανεβαίνεις για το θεαθήναι σε εθνική κατηγορία χωρίς να έχεις δικούς σου παίκτες να το στηρίξεις. Μόνο με "μισθοφόρους" δεν γίνεται δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mην είστε κακοί, η διοίκηση του ΦΟΑ κατάφερε και έφτιαξε σούπερ ομάδα! Ένωσαν όλο το μπάσκετ της Αριδαίας στον ΠΑΟΚ Αλμωπίας. Είναι μια επιτυχία κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.