Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - Αετός Σκύδρας 68-61



Ένα πραγματικό ντέρμπι επιφύλασσε η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, με τους Ικαρους Γιαννιτσων(5-2) να υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά τον Αετό Κιλκίς(4-3). 
Πρώτο δεκάλεπτο με της δύο ομάδες να "μπαίνουν" δυνατά στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα ισχνό προβάδισμα με το τέλος της πρώτης περιόδου με 20-17. 
Δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα από τα Γιαννιτσά να παίρνει τα ηνία του αγώνα και με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και να διευρύνει το προβάδισμα της με το τέλος του ημιχρόνου 41-24. 
Τρίτη περιοδος και ο Φιλοξενούμενος βγάζει αντίδραση και ροκανίζει την διαφορά φτάνοντας την σε μονοψήφια διάφορα (57-48). 
Τεταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα, με την ομάδα από το Κιλκίς να πλησιάζει στο σκορ, με τους Ικάρους όμως να έχουν τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη (68-61) , καθώς φιγουράρει στην τρίτη θέση του Β ομίλου της Α ΕΚΑΣΚΕΜ με ρεκόρ 6-2 . Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα των Ικάρων απέναντι στο Φ.Ο. Αριδαίας (10/1 18:00) στο κλειστό των Καλυβίων.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM ( Γκότσης): Εμμανουηλίδης 6, Μπογδάνης 15, Παπαδοτης 2, Μπόνος , Σταμπουλτζης 3, Καραχισαριδης Γ., Καραχισαριδης Α., Μπόνος, Μπαγιωκας 17(3), Καρακόλης 8, Ρεμπελος 17(2)

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.