Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Θ. Τζάκρη για την ορκωμοσία των Δημοτικών Αρχών των Δήμων Έδεσσας και Πέλλας



Σήμερα στη Βουλή, πραγματοποιείται η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του 2024. Την ίδια στιγμή, στην Πέλλα, πραγματοποιείται η ορκωμοσία των νέων Δημοτικών Αρχών, των Δήμων Πέλλας και Έδεσσας. 
Οι υποχρεώσεις μου, ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δε μου επέτρεψαν να βρεθώ στον τόπο μας και να συγχαρώ διά ζώσης τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και τους Δημάρχους, κύριο Τσεπκεντζή και κύριο Φουντουκίδη. 
Είμαι βέβαιη ότι, τόσο οι Δήμαρχοι όσο και όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι που συνθέτουν τα νέα Δημοτικά Συμβούλια, θα δικαιώσουν με το έργο τους τις προσδοκίες του εκλογικού σώματος. Εύχομαι καλή και γόνιμη δημοτική θητεία σε όλες και όλους!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Καλή και γόνιμη θητεία στους εκλεγμένους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Εύχομαι να είναι δίπλα στον πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αυτό που έκανε στην Έφη δεν το ξεχνάμε νομίζει πως πάντα θα εκλέγεται

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή η νέα αριστερά ποιον εκφράζει; το παλιό αυτό σύστημα που δεν θέλαμε και που αγωνιωδώς λέγαμε πως έπρεπε να φύγει η " ομπρελα" ώστε να αναπτυχθεί ο ευρύς δημοκρατικός χώρος και τώρα δλδ δεν μας αρέσει. Ας δούμε τελικά τι θέλουμε ώστε να ξέρουμε τι στηρίζουμε και τι θα ψηφίζουμε το ένα μας ξυνιζει το άλλο μας βρωμάει επιτέλους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει ο καιρός γυρίσματα Ντορκα. Αυτό που έκανες στην συντοπιτισα σου θα σε ρίξει. Να το θυμάσαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δλδ 9.42 εσύ την ""συντοπιτισα σου"" την έχεις δει πολλές φορές στον τόπο της;; Μπορείς να την βρεις αν έχεις ένα θεμα;; Γενικά που είναι και που στηρίχθηκε την μια φορά που κατέβηκε υποψήφια σε εσενα; Αντε βρε παιδί μου να δεις την σημασία της λέξης συντοπιτισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιάσου Ντόρκα με τις υποχρεώσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.