Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητσοτάκης για θάνατο Βασίλη Καρρά: ''Μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε''- Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ΠΑΟΚ



"Με τις νότες του και την απλότητά του να μείνει στη μνήμη μας βαθιά. Βαθιά όσο ήταν και η φωνή του", αναφέρει για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

O Kυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα social media, αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά, που έφυγε σήμερα (24/12) από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. "Ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι, πια, ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός γράφει: "Μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε. Και ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι, πια, ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε. Καθημερινός άνθρωπος και ο ίδιος, νομίζω πως δεν θα ήθελε μεγάλα λόγια σε αυτόν τον αποχαιρετισμό. Αλλά με τις νότες του και την απλότητά του να μείνει στη μνήμη μας βαθιά. Βαθιά όσο ήταν και η φωνή του. Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και στους αμέτρητους φίλους του."

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αγαπημένου του ΠΑΟΚ
Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ήταν γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος του Βορρά δεν γινόταν να το ξεχάσει.
“Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή αλλά και γνήσιο ΠΑΟΚτση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”, αναφέρει το μήνυμα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.