Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Ποιοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στο νέο σχήμα διοίκησης (Ονόματα)



Στο νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου Έδεσσας φαίνεται να κατέληξε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Γιάννης Τσεπκεντζής.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου Έδεσσας, στις 8 από τις συνολικά 9 Αντιδημαρχίες, θα έχει ως εξής: 
1. Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών: Άλκης Νουσηκύρου 
2. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών: Βαγγέλης Θωμάς 
3. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης (πρώην ΔΗΚΕΔΕ): Ελένη Λαζάρου
4. Αντιδήμαρχος Βεγορίτιδας: Μένη Μπόγια
5. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου: Δήμητρα Καραμάνη                        
6. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής (πρώην ΕΥΖΗΝ): Θοδωρής Αποστόλου  
7. Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού: Βαγγέλης Τρυψιάνης
8. Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Κλιματικής Αλλαγής: Γιάννης Τσακίρης (Άμμισθη Αντιδημαρχία).
 
Προτεινόμενος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Αργύρης Μπόγιας
Γενική Γραμματέας Δήμου Έδεσσας αναμένεται να αναλάβει η Μαρία Αρδίτσογλου.

Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

36 comments:

  1. Αξιος ο νεος Δημαρχος πολυ καλες επιλογες σε σωστες αντιδημαρχιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή θητεία στη νέα διοίκηση του Δήμου της Έδεσσας. Θα είναι μια εποικοδομητική και δημιουργική θητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένανε τόσο καιρό να μάθουμε τα ονόματα των αντιδημάρχων και αντικρίζουμε ένα αλαλουμ, στην οικονομικών, άσχετος, στην τεχνικών, άσχετος, στην πολιτισμού, άσχετη, στην κοινωνικής πολιτικής, άσχετος .Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για την επιλογή των αντιδημάρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι "σχετικοί" είναι στην αντίπαλη παράταξη. Αλλά τι κρίμα δεν εκλέχθηκε!!!!

      Διαγραφή
    2. Φίλε, άσε την άλλη παράταξη, σε αυτή αναφέρομαι, έχει πολιτικό μηχανικό και βάζει στην τεχνικών ένα που δεν είναι ούτε ηλεκτρολόγος, έχει λογίστρια και βάζει στη οικονομικών ηλεκτρολόγο μηχανολόγο, έχει γεωπόνο και τον βάζει κοινωνικής πολιτικής.Σε αυτές τις αστοχίες αναφέρομαι.

      Διαγραφή
    3. Κριμα που δεν εχει εναν δακαλο, οπω ο Μουρατογλου, να βαλει στο Οικνομικων, εναν γεωργο, οπως ο Σαμλιδης, να βαλει στο Τεχνικν Υπηρεσιων. Μην συνεχισω, θα κλαψεις.

      Διαγραφή
    4. Ο Νουσηκυρου έχει τελειώσει Οικονομολόγος Ηλ.Μηχανικός και Γεωολογος προς αποφυγή παρεξηγήσεων !Ολοι εσείς οι σχετικοί άραγε έχετε κατέβει πουθενά με σταυρο;αρεεε

      Διαγραφή
  4. Δυστυχώς αν δεν έχεις στελεχοι δυνατά έτσι πάει . Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά μια πενταετία χαμένη για την Έδεσσα . Σχολή τυφλών θα είμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έβαζε εσένα, αλλά είσαι ανορθόγραφος οπότε ......τέτοια στελέχοι δυνατά έχει

      Διαγραφή
  5. Ο αντιδήμαρχος οικονομικών τι οικονομικά προσόντα έχει; τι πείρα στην διοίκηση οικονομικών. Από ότι θυμάμαι μια ζωή ήταν υποψήφιος κάπου σε διάφορα κόμματα. Λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο προηγούμενος αντιδήμαρχος οικονομικών τι σχέση είχε με τα οικονομικά?? 16 χρόνια πριν!!! πήρε και το δαχτυλίδι... Αλλά δεν τον είχε δει κανένας στον δήμο μέχρι πρόσφατα!!!Κρίμα που δεν εξελέγη!!! ΟΥΣΤ!!!!

      Διαγραφή
    2. Τόσο άσχετος ήταν ο προηγούμενος αντιδήμαρχος οικονομικών … που το 2010 κληρονόμησε από τη θητεία Σοντρα 14.000.000€ χρέη….. και αφήνει 3.000.000 €πλεόνασμα ….Μάλλον άσχετος και ανίδεος είσαι εσυ …2.55ΜΜ…..Όσο για το αν τον έβλεπες στο δημαρχείο …. αυτά τα έργα που ήρθαν στην πόλη … δεν ήρθαν με χαιρετίσματα … ούτε χαρίστηκαν …διεκδικούσε και έπαιρνε….δεν ξυνόταν στο Δημαρχείο…….Καταλαβες;2.55;.

      Διαγραφή
    3. Ο προηγούμενος βρε άσχετε, ήταν εκλεγμένος επί 29 χρόνια στην ΚΕΔΕ( you know ΚΕΔΕ;) ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΈΝΩΣΗ ΔΉΜΩΝ ΕΛΛΆΔΑΣ.Δηλ εκλεγόταν επί 29 χρόνια από εκλογές που γίνονταν σε όλη την Ελλάδα.Ηλιθιος να ήταν, κάτι θα έμαθε, αφού θήτευσε στα κέντρα λήψης αποφάσεων.Αυτους έχει η νυν Δημοτική παράταξη , κάτι που δεν έχει αυτή πού εξελέγη . Για αυτές τις διαφορές μιλάμε.

      Διαγραφή
    4. Γι αυτό σας αφήνει προίκα 3,5εκ ευρώ και χώρια που ξεχρέωσε αλλά 12εκ ευρώ χρέη. Αυτος λοιπόν είναι ο κύριος Μουρατογλου αντιδήμαρχος οικονομικων.

      Διαγραφή
    5. Και αφού ήταν τόσο δυνατός και καλός και έκανε τόσα καλά και τον ψήφιζαν στην κεδε, άραγε πόσες φορές έχουν ψηφίσει στην κεδε απλοί πολίτες, γιατί δεν βγήκε δήμαρχος?? Μπεεεε!!! Υπομονή η διαφορά θα φανεί!!

      Διαγραφή
    6. Θα αποδειχθει αυτο

      Διαγραφή
    7. 6.43 Δεν βγήκε δημαρχος διότι οι μετσκες ξέρουν μόνο τις μετσκές δεν βλέπουν τίποτα άλλο. Δεν είναι <>. Τώρα όμως τα έργα οι μετσκες θα τα βλέπουν με τα κιάλια....διότι μετά την κατερινη χάνεται τον δρόμο...

      Διαγραφή
    8. 6:43 Πόσο άσχετος είσαι αγόρι μου,στις εκλογές της ΚΕΔΕ , δεν ψηφίζουν απλοί πολίτες αλλά εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από όλη την Ελλάδα . Τέτοιο άσχετοι είστε εσείς του Τσεπκεντζη, γι'αυτό ανησυχούμε.

      Διαγραφή
    9. Αντιδήμαρχος οικονομικών είναι Οικονομολόγος!μονο χολή βγάζετε ρε!πειτε μια καλή κουβέντα!Αλλαξε η πόλη σελίδα μετά από 13 χρόνια !Αντιδημαρχος οικονομικών δάσκαλος!Αντιδημαρχος έργων απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου ας δούμε και κάτι άλλο σε αυτήν την πόλη !ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

      Διαγραφή
    10. 4:59 για ποια εργα μιλάς;χαχαχα το Ξένια την γήπεδαρα τον Μ.Αλέξανδρο!και για όσους δεν το κατάλαβαν ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!καλη χώνεψη!

      Διαγραφή
  6. Με την αντιδήμαρχο πολιτισμού, θα χορτάσουμε μετσκες.Μπραβο δήμαρχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ είχες συνηθίσει σε όπερες, οπερέτες, musical, βιολά. Αντε στην Βιέννη, να μην χάσεις την κουλτούρα

      Διαγραφή
  7. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ένας που το κατσαβίδι θα το πιάσει ανάποδα! καλός για άλλη θέση π.χ Καθαριότητας και Πρασίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφήστε ρε παιδιά να αναλάβουν να περάσει ικανό χρονικό διάστημα και μετά τα σχόλια. Είναι άδικο να σχολιάζεται και να κρίνεται πριν ακόμα αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο άλλος λέει ότι αφήνει ο Μουράτ 3.000.000 ευρώ. Χαχαχαχαχαχα, Αν τα είχε γιατί δεν έκανε το γήπεδο στο Πασά Τσαίρ και στο κέντρο και μας έχει αφήσει χωρίς γήπεδο και με λαμαρίνες; Οεοεεοοο. Ξυπνά ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον εσυ κοιμάσαι και ονειρεύεσαι μέσα στην ασχετοσύνη σου....Τα έργα δεν γίνονται από χρήματα του Δήμου ... από ευρωπαϊκά προγράμματα γίνονται ... εσυ ψήφισες ....τι να πεις .....

      Διαγραφή
  11. Από τα σχόλια καταλαβαίνει κανείς γιατί η πόλη μας είναι εδώ και σαράντα χρόνια στην απομόνωση.
    Κρίνεται ανθρώπους, όπως ακριβώς έκαναν και με εσάς όταν αναλάβατε πριν κάποια χρόνια.
    Είναι τουλάχιστον ντροπή να κρίνετε κάποιους χωρίς να έχουν πιάσει καν δουλειά.
    Όλοι αυτοί θα κριθούν όταν έρθει η ώρα τους, όπως έγινε και με εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι μιλάτε για τα 3 εκατομμύρια που αφήνει Μουράτ στο δημαρχείο για τα χρέη θα μας πει κανείς πόσα είναι ;
    Και για τα προγράμματα τα ευρωπαϊκά που μιλάει ο κύριος παρά πάνω οι χρηματοδοτήσεις χάθηκαν και τα λεφτά γύρισαν πίσω στο ευρωπαϊκό ταμείο όσο για το γήπεδο δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα με ένα 1 εκατομμύριο αποθεματικό που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε δήμο ξεκίνησε το γήπεδο άρα από τα τρία εκατομμύρια μπορούσε να δώσει κάποιο ποσό για να τελειοποιήσει το γήπεδο καληνύχτα σας οι πονεμένοι και καλή χώνεψη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι. Υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι που τα πιστεύουν, χωρίς να έχουν ιδέα. Παπαγαλάκια, που δυστυχώς ψηφίζουν. Σε 20 ημέρες, οι ορκωτοί θα επιβεβαιώσουν τι αφήνει ο Μουρατογλου. Έναν Δήμο χωρίς καμία μελέτη, χωρίς γήπεδο, με λαμαρίνες στο κέντρο της πόλης,Ε διαλυμένη αγροτική οδοποιία, με ανύπαρκτη συντήρηση των υποδομών επί 13 χρόνια. Η Ιγνατιαδου στην Σκύδρα βραβεύεται από το Υπουργείο Γεωργίας για την αγροτική οδοποιία. Στην Έδεσσα τα παπαγαλάκια προσπαθούν να μας πείσουν για τα 3.000.000 του Μουράτ. Πόσο πίσω ρε, πόσο.

      Διαγραφή
  13. Aπευθυνομαι προς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΣΑΙΟΥΣ,Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ !ενας Εδεσσαιος πολιτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα μισά σχόλια τα γράφουν οι τωρινοι αντιδήμαρχοι... Κανένας δεν σας θέλει πια πάρτε το χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.