Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Γιάννη Τσεπκεντζή και των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων (βίντεο)



«Δίνουμε όρκο τιμής και ευθύνης σε όλους τους δημότες να εργαστούμε σκληρά, μακριά από κάθε ιδιοτέλεια ή προσωπικό συμφέρον»

Πλήθος δημοτών παρακολούθησε την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου  Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου, που έγινε με κάθε επισημότητα την  Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου, στην Έδεσσα.

Η ορκωμοσία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων.

Ο απερχόμενος  Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Μουράτογλου στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία της ορκωμοσίας τονίζοντας ότι δεν είναι μια απλή τυπική διαδικασία δημοσίων σχέσεων, ούτε φωτογραφίες, ούτε υπογραφές. ''Είναι ένα συμβόλαιο τιμής θα λέγαμε ανάμεσα στον διοικούντα και στον διοικούμενο'' ανέφερε χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλή θητεία στην δημοτική αρχή.

Στον χαιρετισμό του ο νέος Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής, επισήμανε, μεταξύ άλλων: "Δίνουμε όρκο τιμής και ευθύνης σε όλους τους δημότες να εργαστούμε σκληρά, μακριά από κάθε ιδιοτέλεια ή προσωπικό συμφέρον. Η συνεργασία μας με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα στελέχη, τους εργαζόμενους και γενικότερα με όλες τις υπηρεσίες του δήμου μας θα είναι συνεχής και προς όφελος της περιοχής". Στη συνέχεια μίλησε για τις βασικές αρχές της νέας Δημοτικής Αρχής, που όπως είπε, «θα αποτελέσουν τα θεμέλια μιας νέας κοινωνικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Έδεσσας και του ανθρώπινου κεφαλαίου του που του δίνει υπόσταση». Αναφέρθηκε συγκεκριμένα "στον τερματισμό της εσωστρέφειας, του λαϊκισμού και φαινομένων αναχρονισμού, στην έναρξη μιας αληθινά λαϊκής διακυβέρνησης, αυτής που αγκαλιάζει το σύνολο, στην εξασφάλιση της ισοτιμίας σε όλους μας για ένα πραγματικά αλληλέγγυο πρόσωπο του Δήμου, στην προσήλωση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μόρφωσης, της κουλτούρας και του πολιτισμού που θα δώσουν στην Έδεσσα διαφορετική οντότητα", όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Δ. Μπ.

orke
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.