Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντυπωσιακή η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο (βίντεο)



Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, την Πέμπτη το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου 2023, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών ενθουσίασαν το κοινό με την δεξιοτεχνία και το μεράκι τους. Εντυπωσιακή και μέσα στο κλίμα των ημερών η Χριστουγεννιάτικη συναυλία καθήλωσε και "ταξίδεψε" το μουσικόφιλο κοινό με το πλούσιο εορταστικό ρεπερτόριο με αντιπροσωπευτικά δείγματα προερχόμενα της παραδοσιακής και της σύγχρονης μουσικής.

Την εκδήλωση "άνοιξε" ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου, Γιώργος Κετικίδης, ο οποίος  
στην σύντομη ομιλία του, όπως ήταν επόμενο, είχε ως κυρίαρχο θέμα το κτηριακό, λέγοντας χαρακτηριστικά ''΄Ως εκπαιδευτικός δεν μπορούσα να φανταστώ μετά από 36 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση ότι υπάρχουν μαθητές και σχολεία στον 21ο αιώνα στην Ελλάδα στην κατάσταση των κτιριολογικών συνθηκών που συνάντησα στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών’’. Καταλήγοντας απηύθυνε κάλεσμα σε όλο τον πολιτικό κόσμο της Πέλλας να ''βάλει πλάτη'' ώστε να δώσουν σε αυτά τα παιδιά αυτό που πρωτίστως δικαιούνται και το αξίζουν.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος στον χαιρετισμό του για το κτηριακό ανέφερε ότι μετά από πολλά χρόνια το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών εντάχθηκε στο πρόγραμμα ''Τρίτσης'' και οι υπογραφές δεν ανακαλούνται. Όπως είπε στις αρχές του 2024 θα είναι έτοιμο για δημοπράτηση.
Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Θωμάς Μπαχαράκης και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη π. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης

smsx
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.