Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας - Τα θέματα



Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15:00΄, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο ΈΔεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση 78/2023 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ» με θέμα «Έγκριση οικονομικών καταστάσεων, συνοπτικού Ισολογισμού και προσαρτήματος, χρήσεως 2022, μετά από έλεγχο ορκωτού ελεγκτή - λογιστή» (Εισηγητής: Πρόεδρος ΕΥ ΖΗΝ).

2. Αναδοχή υπολοίπου αναλογούντος χρέους της υπό εκκαθάρισης ανωνύμου εταιρείας ¨ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΔΕΣΣΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.¨, σύμφωνα με το με αριθμ. πρωτ. 39034/14.12.2023 έγγραφο της ΔΟΥ Έδεσσας και τις διατάξεις του άρθρου 109 και επ. του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και αντικαταστάθηκε με το άρθρο 15 Ν. 4483/2017. (Εισηγητής: Δήμαρχος).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Στη Νομαρχία οι υπάλληλοι πότε θα πιάσουν δουλειά? Πηγαίνουμε να εξυπηρετήθουμε και όλοι απών. Και όσοι είναι παρών δεν γνωρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά επειδή ειναι της Εκκλησίας οι περισσότεροι, κυρίως ανάβουν κανένα κεράκι,ή εξομολογούνται και μετά πάνε για ψώνια καμιά γόβα κλπ.Τώρα θα μου πεις...πως ταιριάζει η Εκκλησία με τη γόβα και το κούνημα...αυτό ειναι μια δύσκολη ιστορία.
    Χρόνια πολλά σε όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην φωνάζετε θα τους ξυπνήσετε ησυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι μόνο η Νομαρχία η πόλη κοιμάται γενικώς και δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.