Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας - Βράβευση του μικρού Μάριου



Βράβευση διαγωνισμού ζωγραφικής από τη Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας.

- Την 17-12-2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, πραγματοποιήθηκε η παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδια του προσωπικού της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, την οποία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στηρίζει και συνδράμει η Τοπική Διοίκηση Πέλλας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών . Κατά την διάρκεια της υπέροχης φετινής γιορτής ,ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε για εμάς , η βράβευση του μικρού Μάριου, τέκνου αστυνομικού της Δ/νσής και μέλους της Ένωσής μας , σε παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής, στον οποίο έλαβαν μέρος παιδιά αστυνομικών-μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών απ’όλο τον κόσμο,αποσπώντας το πρώτο βραβείο του παγκόσμιου διαγωνισμού ,στη θεματική ενότητα “Περιπολικά αυτοκίνητα” . Ο εν λόγω διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια παράλληλων δράσεων κατά το Παγκόσμιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο, όπου συμμετείχαν αστυνομικοί από 70 χώρες του κόσμου,

- Επίσης στην εκδήλωση βραβεύθηκαν για τη συμμετοχή τους στον εν λόγω διαγωνισμό ζωγραφικής οι μικροί μας φίλοι που έλαβαν μέρος ,η Πέλια και ο Χρήστος ,επίσης παιδιά αστυνομικών της Δ/νσής μας. -Αποστέλλεται σχετικό φωτογραφικό υλικό.

SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της Φιλίας]

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 

-Η- ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Μαρία ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.