Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing στο Ηράκλειο Κρήτης ο ''Μ. Αλέξανδρος'' Γιαννιτσών



Από τις 14 έως και τις 17 Δεκεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing στο Ηράκλειο Κρήτης, στο στάδιο ¨Τα Δύο Αοράκια¨ .

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι κατηγορίες αθλητών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO , καθώς το άθλημα είναι πια ενταγμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο ρινγκ θα αγωνιστούν οι αθλητές στα στυλ Low Kick , K1 και Full Contact ενώ στο τατάμι θα αγωνιστούν στο Light Contact και στο Point Fighting.

Από τα Γιαννιτσά τον Αθλητικό Σύλλογο Μακεδονίας θα εκπροσωπήσει ο αθλητής Εμμανουηλίδης Γιάννης με προπονητή τον Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη, στην Α΄κατηγορία σε δύο αγωνιστικά στυλ.

Αξιζει να σημειώσουμε ότι ο σύλλογος διαθέτει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στο άθλημα του Kick Boxing που διδάσκεται στα τμήματά του και ανήκει στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.