Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Κλειστό την Παρασκευή 12:00-14:00 το Δημαρχείο σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών


 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Υποκριτικό!! Πολιτικαντικο!! Παλιομοδίτικο!!. Αυτα έμαθε απο μικρός αυτα πράττει. Για λιγες φώτο και χειραψίες θα γελοιοποιηθεί. Αν έχει πολιτική μαγκιά, μπορεί να ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, το αρμόδιο υπουργείο και την ηγεσία αυτού. Ολα τα άλλα είναι για την εποχη Προκοπιδη, Μανουσάκη και Γκιλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολιτική μαγκιά έχει και πολιτικό λόγο και πολλά ακόμη που θα τα δείτε στην πορεία αγαπητέ.

      Διαγραφή
    2. Δεν αντέχεις βλέπω στην κριτική και ακομη ειναι η αρχή... Τουλάχιστον μην απαντάς εσυ. Τόσους ΣΟΦΟΎΣ με διδακτορικά προσέλαβες δίπλα σου. Την μαγκιά σου θα την δούμε οταν ο πρωην θα σε σέρνει από την μύτη αγαπητέ...

      Διαγραφή
    3. Ακόμη ζαλισμενοι είστε από το βράδυ της 15 Οκτωβρίου!. Λογικό θα έλεγα όσο να είναι θέλει το χρόνο του να επουλωθεί το τραύμα.Τι κρίμα που η Πέλλα δεν επέλεξε τους καθηγητές -επιστήμονες- πρυτάνεις της τοπικής αυτοδιοίκησης με τις "φρέσκες"ιδέες και τα έμπειρα στελέχη με τα "καθαρά" χέρια" και το πλούσιο βιογραφικό!

      Διαγραφή
    4. Προφανώς γραφεις για τους Τεκτεριδη, Γυριχιδη, Δεληγιαννιδη και ολα τα θρεφταρια του Σταμκου!! Ο κοσμος ψηφισε Φουντουκιδη και δημαρχος ειναι ο Σταμκος. Αντε βρε ανεγκεφαλε που βγαζεις και γλωσσα..

      Διαγραφή
  2. Μιας και δουλεύουν όλοι σκληρά εκεί μέσα, είπαν να το κλείσουν για
    " συμπαράσταση " τι υποκρισία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.