Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναβλήθηκε για 20/2 η εκδίκαση της προσφυγής των Απόστολου Φάκκα και Ράνιας Αντωνίου



Αναβλήθηκε για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου από το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης η εκδίκαση της προσφυγής κατά του εκλογικού αποτελέσματος των περιφερειακών εκλογών σε Πέλλα και Σέρρες που υπέβαλαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Απόστολος Φάκκας, Ράνια Αντωνίου (ΠΕ Πέλλας), Δημήτρης Καριπίδης και Αθανάσιος Μαλλιαράς (Π.Ε. Σερρών).

Είναι γνωστό ότι βάσει του εκλογικού νόμου που ψήφισε το κυβερνών κόμμα,  οι δύο αυτοί Νομοί (Πέλλας και Σερρών) δεν εξέλεξαν δεύτερο περιφερειακό σύμβουλο από την πλειοψηφία (παράταξη "Αλληλεγγύη" με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα) παρά τα υψηλά ποσοστά και τις προσωπικές ψήφους που έλαβαν στην κάλπη. Για το λόγο αυτό οι παραπάνω υποψήφιοι, οι οποίοι είναι οι δύο πρώτοι επιλαχόντες στους δύο νομούς, υπέβαλαν σχετική ένσταση που επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο φακός πλήρωσε την φυγή του από το μαντρί. Τώρα θα τρέχει πίσω από τον Τζίτζι χωρίς κανένα ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.