Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟ Ατρόμητοι Νέας Σάντας - Ίκαροι Γιαννιτσών 50-72



Την πρώτη νίκη πέτυχε η ομάδα τον Ικάρων για το 2024 στο Κλειστό στο Καμπάνη απέναντι στους Ατρόμητους Ν. Σάντας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο χωρίς να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους(13-21).
Δεύτερη περίοδος του αγώνα και οι Ίκαροι συνεχίζουν με την ίδια αποτελεσματικότητα και στις δύο πλευρές του παρκέ σε άμυνα και επίθεση κλείνοντας το ημίχρονο με Double score( 22-44).
Τρίτη περίοδος και η ομάδα απόντα Γιαννιτσά συνεχίζει να διευρύνει την διαφορά (33-60). Τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο έχει διαδικαστικό χαρακτήρα με όλους τους παίχτες να "παίρνουν" επαρκή χρόνο συμμετοχής, με τους γηπεδούχους να καταφέρουν να μειώσουν την διαφορά ,με τελικό σκορ 50-72. 
Επόμενο παιχνίδι τον Ικάρων,στο Κλειστό" Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά απέναντι στον Εδεσσαϊκό (27/1 16:00).

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (ΓΚΟΤΣΗΣ): Παμπουχιδης, Καρακόλης 8, Μπόνος 6, Κυριακίδης 2, Στανιτσιδης 2,Καραχισαριδης Α. 2, Καραχισαριδης Γ ,Σταμπουλτζης 7(1), Μπαγιωκας 15(2), Ρεμπελος 14, Κυριακίδης 2, Παπαδοτης 16

Ίκαροι Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.